Buitengewoon opsporingsambtenaar & handhaver toezicht en veiligheid Keuzedeel Boa openbaar vervoer

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Buitengewoon opsporingsambtenaar & handhaver toezicht en veiligheid Keuzedeel Boa openbaar vervoer

YouBeDo
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Naar aanleiding van de invoering van het keuzedeel Openbaar Vervoer binnen de huidige opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid is dit aanvullende deel op de studieboeken Boa HTV tot stand gekomen. Dit boek is een aanvulling op de theorie van het studieboek Boa HTV deel 2 waarin een bespreking van de eindtermen Boa basis examen en HTV zijn opgenomen. Tevens bevat dit boek de Wet Personenvervoer (tbv HTV en permanente her- en bijscholing), dit boek is een aanvulling op dit hoofdstuk zodat alle eindtermen voor het examen Boa OV zijn behandeld. De eindtermen Boa OV (aanvullend op de Boa basis artikelen) staan vermeld op de site van de Cito http://www.cito.nl/bedrijven/examens/boa_ov en zijn va…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: BOA Buitengewoon Opsporings Ambtenaar, Opsporing, Handhaving, Volwasseneneducatie en Arbo.

Naar aanleiding van de invoering van het keuzedeel Openbaar Vervoer binnen de huidige opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid is dit aanvullende deel op de studieboeken Boa HTV tot stand gekomen. Dit boek is een aanvulling op de theorie van het studieboek Boa HTV deel 2 waarin een bespreking van de eindtermen Boa basis examen en HTV zijn opgenomen. Tevens bevat dit boek de Wet Personenvervoer (tbv HTV en permanente her- en bijscholing), dit boek is een aanvulling op dit hoofdstuk zodat alle eindtermen voor het examen Boa OV zijn behandeld. De eindtermen Boa OV (aanvullend op de Boa basis artikelen) staan vermeld op de site van de Cito http://www.cito.nl/bedrijven/examens/boa_ov en zijn vastgesteld door de examencommissie Boa OV van het KNV de organisatie die verantwoordelijk is voor het examen Boa OV.

Author(s):


A. Sterk

Publisher: Sdu Uitgevers
Published at: July 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.