BW monografieën / deel losdelig handboek

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

BW monografieën / deel losdelig handboek

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat de regeling van de ongerechtvaardigde verrijking in het nieuwe Burgerlijk Wetboek van kracht werd. Sindsdien is zowel op nationaal als op internationaal niveau veel gebeurd. Verbintenissen uit andere bron dan onrechtmatige daad of overeenkomst plaatst deze gebeurtenissen in een rechtsvergelijkende en -historische context. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: · ruim 90 rechterlijke uitspraken uit de laatste 7 jaar · de vierde tranche van de Awb · de Tentative Draft on Restitution and Unjust Enrichment (vervanging van de Restatement of Restitution) · Draft Common Frame of References · Implementatiewet richtlijn privaatrechtelijke handhaving me…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean Six Sigma, Six Sigma, Lean, Lean Six Sigma Champion en Kaizen.

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat de regeling van de ongerechtvaardigde verrijking in het nieuwe Burgerlijk Wetboek van kracht werd. Sindsdien is zowel op nationaal als op internationaal niveau veel gebeurd. Verbintenissen uit andere bron dan onrechtmatige daad of overeenkomst plaatst deze gebeurtenissen in een rechtsvergelijkende en -historische context. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: · ruim 90 rechterlijke uitspraken uit de laatste 7 jaar · de vierde tranche van de Awb · de Tentative Draft on Restitution and Unjust Enrichment (vervanging van de Restatement of Restitution) · Draft Common Frame of References · Implementatiewet richtlijn privaatrechtelijke handhaving mededingingsrecht · rechtspraak van het Europese Hof

Author(s):


E.J.H. Schrage

Publisher: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Published at: June 2017
Edition: 3
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.