Cancer Combat

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Cancer Combat

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Cancer Combat - Longkanker, wat nu? Dat vroeg ik me ook af toen ik de diagnose kreeg. Eerst was er het ongeloof, toen kwam de angst, toen kwam de dood. Oh jeh, mijn man, mijn kinderen! Ik had nog zoveel plannen, zoveel te doen; was toch nog veel te jong! Al het gegoogle op internet maakte me niet vrolijk. Ongeloof en onmacht vielen me ten deel, maar toen er voor mij een behandeling bleek te zijn (met garantie tot aan de deur) hoefde ik niet lang na te denken. Ik mocht meedoen aan een EMR NSCLC in het Radboud in Nijmegen. (Early Response Measurment) 6½ Week met zware chemo en 33 bestralingen. Was het verstandig dat ik voor mezelf terug in de tijd ging? Zeker, want het heeft mij vele inzichten…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Chemotherapie, Oncologie, Radiologie, Assertiviteit en Feedback geven.

Cancer Combat - Longkanker, wat nu? Dat vroeg ik me ook af toen ik de diagnose kreeg. Eerst was er het ongeloof, toen kwam de angst, toen kwam de dood. Oh jeh, mijn man, mijn kinderen! Ik had nog zoveel plannen, zoveel te doen; was toch nog veel te jong! Al het gegoogle op internet maakte me niet vrolijk. Ongeloof en onmacht vielen me ten deel, maar toen er voor mij een behandeling bleek te zijn (met garantie tot aan de deur) hoefde ik niet lang na te denken. Ik mocht meedoen aan een EMR NSCLC in het Radboud in Nijmegen. (Early Response Measurment) 6½ Week met zware chemo en 33 bestralingen. Was het verstandig dat ik voor mezelf terug in de tijd ging? Zeker, want het heeft mij vele inzichten in mijn ziek zijn gegeven en ik heb veel kunnen ontdekken en verwerken. Letterlijk en figuurlijk. Het zelfhelend vermogen van ons lichaam kan heel veel. Ontdek de reis in jezelf en ga er mee aan de slag. Ik neem u mee op reis naar een andere kijk op ziek zijn, maar laat u wel alle facetten van het ondergaan zien. Met een lach en een traan, met humor en zelfspot. Realistisch zoals ik ben, niet zweverig, niet zielig maar zoals mijn karakter, 'n Kreeft in werkelijkheid is.

Author(s):


Jolanda Thielen

Publisher: Brave New Books
Published at: November 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.