Consument & recht in de praktijk

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

'Consument & recht in de praktijk' is geschreven met het doel studenten in het hoger onderwijs, vooral in het hbo, kennis te laten maken met de wereld van het consumentenrecht. Allerlei voor de consument belangrijke onderwerpen, waar veel consumenten dagelijks mee te maken hebben, komen in dit boek aan de orde. Te denken valt bijvoorbeeld aan: koop op afstand, verkoop buiten de verkoopruimte, non-conformiteit, opzeggen van abonnementen, algemene voorwaarden en oneerlijke handelspraktijken. Studenten vragen vaak om een duidelijk en goed leesbaar boek, in toegankelijke taal en met heldere voorbeelden. Dit stelt de studenten immers in staat zich met de inhoud van het recht bezig te houden. Zodo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Consumentenrecht, Rechten (algemeen overzicht), Erfrecht, Beslag- en executierecht en Arbowetgeving.

'Consument & recht in de praktijk' is geschreven met het doel studenten in het hoger onderwijs, vooral in het hbo, kennis te laten maken met de wereld van het consumentenrecht. Allerlei voor de consument belangrijke onderwerpen, waar veel consumenten dagelijks mee te maken hebben, komen in dit boek aan de orde. Te denken valt bijvoorbeeld aan: koop op afstand, verkoop buiten de verkoopruimte, non-conformiteit, opzeggen van abonnementen, algemene voorwaarden en oneerlijke handelspraktijken. Studenten vragen vaak om een duidelijk en goed leesbaar boek, in toegankelijke taal en met heldere voorbeelden. Dit stelt de studenten immers in staat zich met de inhoud van het recht bezig te houden. Zodoende kunnen zij de wettelijke bepalingen en de essentie van de rechterlijke uitspraken beter begrijpen. Om die reden is dit boek aan studenten voorgelegd die met het consumentenrecht bezig zijn. De studenten hebben het boek van commentaar voorzien en hun wensen kenbaar gemaakt. Dit boek komt aan die wensen tegemoet met inachtneming van het hbo-niveau. Vele voorbeelden, casussen en schema's maken het consumentenrecht overzichtelijk en laten duidelijk zien wat de rechten en plichten van de consument en de handelaar in een bepaalde situatie zijn.

Author(s):


Parviz Samim

Publisher: Boom uitgevers Den Haag
Published at: July 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.