Cursus Belastingrecht Belastingrecht 2018-2019 Formueel belastingrecht 2018-2019

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Op zoek naar een studieboek om het formeel belastingrecht snel en gemakkelijk te doorgronden? In deze titel vind je alle kennis die je nodig hebt tijdens je studie. De uitgave biedt het totaalplaatje: van wetsgeschiedenis tot beleidsbesluiten # en van heffingssystemen tot fiscale boeten en straffen. Geschreven door toonaangevende auteurs. Aan welke regels moeten de belastingdienst en de belastingplichtige zich houden bij het heffen van belasting? In Studenteneditie Cursus Belastingrecht Formeel Belastingrecht vind je alles wat je voor je studie moet weten over het Formeel Belastingrecht: van wetsgeschiedenis tot beleidsbesluiten. Docenten van de universitaire fiscale vakgroepen werkten mee a…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Belastingrecht, Belastingwetgeving, Inkomstenbelasting, Fiscaal recht en Overdrachtsbelasting.

Op zoek naar een studieboek om het formeel belastingrecht snel en gemakkelijk te doorgronden? In deze titel vind je alle kennis die je nodig hebt tijdens je studie. De uitgave biedt het totaalplaatje: van wetsgeschiedenis tot beleidsbesluiten # en van heffingssystemen tot fiscale boeten en straffen. Geschreven door toonaangevende auteurs. Aan welke regels moeten de belastingdienst en de belastingplichtige zich houden bij het heffen van belasting? In Studenteneditie Cursus Belastingrecht Formeel Belastingrecht vind je alles wat je voor je studie moet weten over het Formeel Belastingrecht: van wetsgeschiedenis tot beleidsbesluiten. Docenten van de universitaire fiscale vakgroepen werkten mee aan de onderwerpenselectie, waarmee deze naadloos aansluit op je studie. Hiernaast is de stof op unieke wijze samengebracht: niet artikelsgewijs maar systematisch op thema. Zo maak je jezelf de verschillende onderwerpen binnen het formeel belastingrecht met gemak eigen. Uiteraard is deze editie volledig bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Actuele wet- en regelgeving, jurisprudentie, beleid en vakliteratuur worden uitgebreid verhelderd. Studenteneditie Cursus Belastingrecht Formeel Belastingrecht biedt een complete uitwerking van het onderwerp. Zo behandelt de titel onder andere: de heffingssystemen, de informatieverplichtingen voor de belastingplichtigen, fiscale boeten en straffen, het fiscaal procesrecht en de regels betreffende de invordering van verschuldigde belasting. Dankzij de vele uitgewerkte voorbeelden krijg je de materie vlug onder de knie. Kortom: het ideale studieboek op het terrein van formeel belastingrecht.

Author(s):


E. Poelmann
J.H.P.M. Raaijmakers
W.A.P. van Roij

Publisher: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Published at: July 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.