De dokter is je dood - over prostaat carcinoom en hoe de huisarts daar geen antwoord op heeft

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

De dokter is je dood - over prostaat carcinoom en hoe de huisarts daar geen antwoord op heeft

YouBeDo
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De huisarts is je dood. Negentig procent van de huisartsen zijn niet op de hoogte van de diagnostiek en opsporing van prostaat kanker bij mannen. Door een terughoudende houding van huisartsen en gezondsheidsraad sterven jaarlijks 3000 mannen aan prostaat kanker Als je hun slechte diagnostiek bespreekt bij het medisch tuchtcollege durven alle huisartsen te beweren dat ze geen aanwijzingen hadden voor symptomen van prostaatkanker. Ze kunnen die niet eens herkennen en nemen bij branderig gevoel bij plassen een SOA test af in plaats van een simpele PSA test, vinden ze spontane botbreuken meestal beginnend in het bekken van geen betekenis terwijl dat nu juist een signaal is dat een primaire carci…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Eerstelijnszorg, Huisarts, Triage, Fysieke Veiligheid en Apothekersassistent.

De huisarts is je dood. Negentig procent van de huisartsen zijn niet op de hoogte van de diagnostiek en opsporing van prostaat kanker bij mannen. Door een terughoudende houding van huisartsen en gezondsheidsraad sterven jaarlijks 3000 mannen aan prostaat kanker Als je hun slechte diagnostiek bespreekt bij het medisch tuchtcollege durven alle huisartsen te beweren dat ze geen aanwijzingen hadden voor symptomen van prostaatkanker. Ze kunnen die niet eens herkennen en nemen bij branderig gevoel bij plassen een SOA test af in plaats van een simpele PSA test, vinden ze spontane botbreuken meestal beginnend in het bekken van geen betekenis terwijl dat nu juist een signaal is dat een primaire carcinoom, meestal de prostaat carcinoom als aan het uitzaaien is in de botten. Voor stijve spieren en rug wordt je naar de fysio therapeut gestuurd. Zonder duidelijke reden daarvoor, maar stijve spieren zijn een symptoom van bot uitzaaiingen. Ik heb dit voorgelegd een het medisch tuchtcollege en ben benieuwd naar de rol van het tuchtcollege in dergelijke zaken en verdraaiingen van huisartsen die zich op allerlei manieren eruit proberen te draaien want ze hebben toch alles gedaan

Author(s):


Mr Drs Gm Van Duin

Publisher: Mijnbestseller B.V.
Published at: November 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.