De droom versneller

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

De droom versneller

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

In De Droom Versneller legt Roy Sá Klijnstra in hapklare brokken uit waarom we doen wat we doen en waarom we voelen wat we voelen. Met Sá Klijnstra's negen stappen programma zal je leren hoe je geest en lichaam te besturen om zodoende jezelf te ontwikkelen. Als je de principes en technieken van de negen stappen begrijpt zal je ontdekken dat het geluk en de voldoening waar je naar op zoek bent ligt in de ontplooiing van de mens die je bent. Met confronterende vragen en uitdagende oefeningen zal je geprikkeld worden om voorwaarts te gaan richting een nieuwe bestemming. Sá Klijnstra heeft geen diploma in de psychologie of enige ervaring op dit gebied. Hij heeft wel het beste rolmodel van de wer…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

In De Droom Versneller legt Roy Sá Klijnstra in hapklare brokken uit waarom we doen wat we doen en waarom we voelen wat we voelen. Met Sá Klijnstra's negen stappen programma zal je leren hoe je geest en lichaam te besturen om zodoende jezelf te ontwikkelen. Als je de principes en technieken van de negen stappen begrijpt zal je ontdekken dat het geluk en de voldoening waar je naar op zoek bent ligt in de ontplooiing van de mens die je bent. Met confronterende vragen en uitdagende oefeningen zal je geprikkeld worden om voorwaarts te gaan richting een nieuwe bestemming. Sá Klijnstra heeft geen diploma in de psychologie of enige ervaring op dit gebied. Hij heeft wel het beste rolmodel van de wereld, Tony Robbins. Investeren in dit boek is investeren in jezelf. Get ready for the ride of a lifetime!

Author(s):


Roy Sá Klijnstra

Publisher: Brave New Books
Published at: December 2016
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.