De evolutie naar gezondheid

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

De evolutie naar gezondheid

YouBeDo
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Gezondheid speelt in de evolutie een dominante rol, want gezondheid is de basis voor overleven en voortplanting. Dit boek geeft een breed overzicht van de evolutie van de gezonde mens. Het beschrijft wat daar allemaal bij komt kijken, in ons lichaam en in de wereld om ons heen. Die inzichten zijn heel waardevol en nuttig om je eigen gezondheidsperikelen te begrijpen en verstandig met je lichaam en je medemensen om te gaan. Het boek laat zien dat veroudering een noodzakelijke voorwaarde vóór en kanker een onherroepelijk gevolg ván de evolutie van leven is. Frans Verstappen weet in 'De Evolutie naar gezondheid' op uiterst toegankelijke wijze de samenhang tussen natuurwetenschappen en geneeskun…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Gezondheid, Gezondheidsbevordering, Voedingsdeskundige, Sport en Afslanken.

Gezondheid speelt in de evolutie een dominante rol, want gezondheid is de basis voor overleven en voortplanting. Dit boek geeft een breed overzicht van de evolutie van de gezonde mens. Het beschrijft wat daar allemaal bij komt kijken, in ons lichaam en in de wereld om ons heen. Die inzichten zijn heel waardevol en nuttig om je eigen gezondheidsperikelen te begrijpen en verstandig met je lichaam en je medemensen om te gaan. Het boek laat zien dat veroudering een noodzakelijke voorwaarde vóór en kanker een onherroepelijk gevolg ván de evolutie van leven is. Frans Verstappen weet in 'De Evolutie naar gezondheid' op uiterst toegankelijke wijze de samenhang tussen natuurwetenschappen en geneeskunde te beschrijven. `Mooi geïllustreerd boek met veel brede-kennisverbanden,' stelt bioloog Frans de Waal. Frans T. Verstappen is arts-fysioloog. Hij was als universitair hoofddocent verbonden aan de faculteit Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Maastricht en heeft talrijke publicaties op zijn naam staan, waaronder de bestseller Medische Basiskennis.

Author(s):


Frans Verstappen

Publisher: Schuyt Nederland
Published at: February 2014
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Gezondheid.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.