De gids voor het nieuwe arbotijdperk

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

De gids voor het nieuwe arbotijdperk

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Deze gids biedt inzicht in de veranderende situatie in vraag en aanbod op de markt van arbodienstverlening. Tevens geven wij u in de voor u liggende gids de visie van de Falke & Verbaan Groep op de toekomst van ons sociale zekerheidsstelsel in relatie tot arbodienstverlening. In deze Gids voor het Nieuwe Arbotijdperk komen zowel theorie als praktijk aan bod. In het theoretische deel rondom arbodienstverlening belichten wij het wettelijk kader, de ontwikkelingen op de arbomarkt in de afgelopen jaren en discussiepunten rondom de vormgeving van arbodienstverlening. In het tweede deel van deze gids gaan we in op de praktijk: hoe kunt u als organisatie uw arbodienstverlening vormgeven? Aan de han…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze gids biedt inzicht in de veranderende situatie in vraag en aanbod op de markt van arbodienstverlening. Tevens geven wij u in de voor u liggende gids de visie van de Falke & Verbaan Groep op de toekomst van ons sociale zekerheidsstelsel in relatie tot arbodienstverlening. In deze Gids voor het Nieuwe Arbotijdperk komen zowel theorie als praktijk aan bod. In het theoretische deel rondom arbodienstverlening belichten wij het wettelijk kader, de ontwikkelingen op de arbomarkt in de afgelopen jaren en discussiepunten rondom de vormgeving van arbodienstverlening. In het tweede deel van deze gids gaan we in op de praktijk: hoe kunt u als organisatie uw arbodienstverlening vormgeven? Aan de hand van een concreet stappenplan komt u tot een keuze voor een type dienstverlening. Daarnaast bieden wij u tips voor het invullen van de benodigde randvoorwaarden om de nieuwe werkwijze ook tot een succes te maken. Over de schrijvers Omschrijving auteurs: Reijer Pille is directeur/eigenaar van Falke & Verbaan Groep. Reijer Pille heeft geneeskunde gestudeerd, zich later gespecialiseerd in de Sociale Geneeskunde en heeft diverse management- en adviesfuncties gehad in de sociale zekerheid en de arbodienstverlening. Reijer Pille is medeauteur van de eerste ministeriële regeling Wet Verbetering Poortwachter in 2001 en heeft diverse publicaties op zijn naam staan op het gebied van arbodienstverlening en verzuim. Dianne van der Putte: Sinds 2009 is Dianne van der Putte directeur/aandeelhouder van Immediator, intermediair voor zelfstandige bedrijfsartsen werkend in het eigen-regiemodel en onderdeel van de Falke & Verbaan Groep. Met een achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog en veel ervaring in consultancy op het gebied van verzuim en arbodienstverlening heeft zij het doel om de klanten van Immediator optimaal te adviseren en ondersteunen in de groei naar eigen regie.

Author(s):


Reijer Pille
Dianne van der Putte

Publisher: B for Books distriBution
Published at: July 2012
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.