De jongen en zijn dood & Kanker… natuurlijk anders

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

De jongen en zijn dood & Kanker… natuurlijk anders

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Een bijzonder en uniek boek dat uit twee delen bestaat, te weten "De Jongen en Zijn Dood" & " Kanker… natuurlijk anders". Het twee-in-een "upside down" boek is uitgebracht op Wereldkankerdag 2017. Het eerste deel is een aangrijpend en waargebeurd verhaal over Beukebooms zoon Benjamin. Een zoon die zijn kanker als een zegen zag. Beukeboom schrijft ontroerend hoe haar zoon, volwassen voor zijn leeftijd, omging met zijn snel afnemende gezondheid en uiteindelijk grimmige prognose tijdens zijn drie jaar durende strijd tegen kanker. Op zoek naar alternatieve therapieën reizen moeder en zoon vanuit Texas naar New York; naar Denemarken en naar Engeland, en tenslotte terug naar Benjamins geboorteplaa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Oncologie, Melanoma, Chemotherapie, Snellezen en Effectief lezen.

Een bijzonder en uniek boek dat uit twee delen bestaat, te weten "De Jongen en Zijn Dood" & " Kanker… natuurlijk anders". Het twee-in-een "upside down" boek is uitgebracht op Wereldkankerdag 2017. Het eerste deel is een aangrijpend en waargebeurd verhaal over Beukebooms zoon Benjamin. Een zoon die zijn kanker als een zegen zag. Beukeboom schrijft ontroerend hoe haar zoon, volwassen voor zijn leeftijd, omging met zijn snel afnemende gezondheid en uiteindelijk grimmige prognose tijdens zijn drie jaar durende strijd tegen kanker. Op zoek naar alternatieve therapieën reizen moeder en zoon vanuit Texas naar New York; naar Denemarken en naar Engeland, en tenslotte terug naar Benjamins geboorteplaats Baarn. Met het tweede deel "Kanker… natuurlijk anders" wil Beukeboom laten zien hoe de huidige behandelopzet anders zou kunnen. We bevinden ons in een ware kankercrisis die schreeuwt om nieuwe oplossingen. De schrijfster gaat in dit boek voornamelijk in op de conventionele behandelingen, de concrete vooruitgang in de strijd tegen kanker en een zestal alternatieve therapieën. Niet-orthodoxe methodes, onderbouwd door research, die juist een goed kwaliteit van leven onderstrepen.

Author(s):


Marga Beukeboom

Publisher: Brave New Books
Published at: February 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.