De kleine gids spelregels uit de gemeentewet

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

De kleine gids spelregels uit de gemeentewet

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De Kleine Gids Spelregels uit de Gemeentewet is een praktisch boek voor iedereen die meer wil begrijpen van hoe het lokale bestuur werkt. Waar moeten spelers in dat lokale bestuur allemaal rekening mee houden? Maar ook, hoe kan ik als inwoner nu inspelen op wat er binnen mijn gemeente gebeurt? Kortom een uitleg over de Gemeentewet waar iedereen zijn of haar voordeel mee kan doen. De concrete voorbeelden uit de praktijk maken de uitleg over de regels helder. De praktijk laat zien dat de regels nog lang niet overal duidelijk zijn voor diegenen die er mee moeten werken. De wet is soms heel globaal en daar heel precies. Dit boek wil een bijdrage leveren aan een eenduidige uitleg van de wet, een …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Griffier, AVG (GDPR) / Privacywetgeving, Privacy (algemeen overzicht), Effectief beïnvloeden en Gemeente.

De Kleine Gids Spelregels uit de Gemeentewet is een praktisch boek voor iedereen die meer wil begrijpen van hoe het lokale bestuur werkt. Waar moeten spelers in dat lokale bestuur allemaal rekening mee houden? Maar ook, hoe kan ik als inwoner nu inspelen op wat er binnen mijn gemeente gebeurt? Kortom een uitleg over de Gemeentewet waar iedereen zijn of haar voordeel mee kan doen. De concrete voorbeelden uit de praktijk maken de uitleg over de regels helder. De praktijk laat zien dat de regels nog lang niet overal duidelijk zijn voor diegenen die er mee moeten werken. De wet is soms heel globaal en daar heel precies. Dit boek wil een bijdrage leveren aan een eenduidige uitleg van de wet, een uitleg over de geest van de wet. Een uitleg zoals de auteur op basis van haar ervaring denkt dat de wet bedoeld is. Soms is de wet onduidelijk, maar voor de meeste artikelen geldt vooral dat je ze heel goed moet lezen. Deze gids leest in ieder geval een stuk makkelijker. De Gemeentewet is er om te gebruiken, zodat iedereen weet wat de spelregels zijn. Dat maakt het spel voor iedereen een stuk boeiender en niet alleen voor de spelers zelf. De Kleine Gids Spelregels uit de Gemeentewet. Moeilijke zaken, makkelijk uitgelegd.

Author(s):Publisher: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Published at: February 2013
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.