De kleine Prince 2

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Projecten zijn tijdelijk en uniek en in de snel veranderende wereld van nu lastig te sturen. Met PRINCE2 brengt u daar verandering in. Het is een zeer succesvolle projectmanagementmethode waarmee u projecten van de eerste aanloop tot de nazorg kunt managen en is geschikt voor ieder project op ieder vakgebied. Projectmanagement vraagt om lenigheid. Ook bij Agile werken, bijvoorbeeld met SCRUM, een belangrijke nieuwe trend, niet alleen in de ICT. Agile werken en PRINCE2 sluiten naadloos op elkaar aan en de nieuwe editie van De kleine Prince laat heel duidelijk zien hoe het ene project meer lenigheid vraagt dan het andere en hoe de bijbehorende projectaanpak per project op maat gemaakt wordt zo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: PRINCE2, Projectmanagement, Projectmatig werken, Projectmedewerker en PRINCE2 Foundation.

Projecten zijn tijdelijk en uniek en in de snel veranderende wereld van nu lastig te sturen. Met PRINCE2 brengt u daar verandering in. Het is een zeer succesvolle projectmanagementmethode waarmee u projecten van de eerste aanloop tot de nazorg kunt managen en is geschikt voor ieder project op ieder vakgebied. Projectmanagement vraagt om lenigheid. Ook bij Agile werken, bijvoorbeeld met SCRUM, een belangrijke nieuwe trend, niet alleen in de ICT. Agile werken en PRINCE2 sluiten naadloos op elkaar aan en de nieuwe editie van De kleine Prince laat heel duidelijk zien hoe het ene project meer lenigheid vraagt dan het andere en hoe de bijbehorende projectaanpak per project op maat gemaakt wordt zodat projectsucces wordt gemaximaliseerd. Verder vertelt De kleine Prince 2 u natuurlijk alles over de complete levenscyclus van een project en wat er nog meer bij komt kijken, zoals: De business case; projectbeheersing; risicomanagement; plannen; wijzigings- en kwaliteitsmanagement; Agile en projectsucces. Mark van Onna en Ans Koning verspreiden de kunst van projectgeoriënteerd werken in alle sectoren van de samenleving met workshops, training en advies, inspelend op de behoefte aan flexibele werkwijzen die onzekerheid en verandering benaderen met richting, en met plezier. Quotes 'Voor De kleine Prince 2 hadden we geen flauw idee wat we aan het doen waren. PRINCE2 geeft ons de ijkpunten in het creatieve proces.' Michiel Snijders, filmproducent, il Luster Productions, Utrecht 'PRINCE2 biedt één taal om een project te managen. De kleine Prince 2 is een effectief middel om deze taal in onze organisatie te verspreiden.' Fred Kuipers, managing director, Wolters Kluwer University, Amsterdam 'Bij alle soorten projecten helpt dit handige boek zowel de projectmanagers als de sponsors hun weg te vinden (in het project). Omdat PRINCE2 is gebaseerd op 'best practice'-ervaringen, wordt voorkomen dat ze het wiel opnieuw gaan uitvinden.' Kees van den Doel, senior manager project governance, Information Technology Centre, ING Group, Amsterdam 'De kleine Prince 2 is zeer geschikt ter voorbereiding van het PRINCE2 Foundation examen.' Joep van Nieuwstadt, directeur, Stichting EXIN, Utrecht

Author(s):


Mark van Onna

Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Published at: January 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: PRINCE2.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.