De lean entrepreneur

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De meesten van ons geloven dat je als visionair entrepreneur wordt geboren - niet gemaakt. De media verheerlijken Bezos, Branson, Gates en Jobs als helden met voorspellende gaven. En in entrepreneurskringen denkt menigeen dat je om visionair te zijn alleen maar een ogenschijnlijk goed idee hoeft uit te voeren en alle twijfel moet wegwuiven. Met die mindset ontwikkelen bedrijven producten die ten dode zijn opgeschreven, nemen ze rampzalige investeringsbeslissingen en gaan medewerkers en belanghebbenden mee op een zeer oncomfortabele reis. Het leidt tot kostbare mislukkingen ... mislukkingen die te voorkomen zijn. De Lean Entrepreneur laat ons verder kijken dan de 'Mythe van de Visionair', doo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean, Kaizen, Lean Six Sigma Black Belt, Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Orange Belt.

De meesten van ons geloven dat je als visionair entrepreneur wordt geboren - niet gemaakt. De media verheerlijken Bezos, Branson, Gates en Jobs als helden met voorspellende gaven. En in entrepreneurskringen denkt menigeen dat je om visionair te zijn alleen maar een ogenschijnlijk goed idee hoeft uit te voeren en alle twijfel moet wegwuiven. Met die mindset ontwikkelen bedrijven producten die ten dode zijn opgeschreven, nemen ze rampzalige investeringsbeslissingen en gaan medewerkers en belanghebbenden mee op een zeer oncomfortabele reis. Het leidt tot kostbare mislukkingen ... mislukkingen die te voorkomen zijn. De Lean Entrepreneur laat ons verder kijken dan de 'Mythe van de Visionair', door vergaand begrip van klanten, snelle experimenten en gemakkelijk te gebruiken inzichten uit de lean-startupmethode. 'De Lean Entrepreneur is een belangrijke toevoeging aan de groeiende verzameling van principes en toepassingen die zijn ontwikkeld om innovatie en onzekerheid beter te kunnen tackelen.' - Eric Ries, auteur De Lean Startup 'Lean denken en doen zijn onmisbare vaardigheden¬voor de ondernemer van nu. De Lean Entrepreneur geeft je een handreiking om een jumpstart te maken!' - Patrick van der Pijl, CEO Business Models Inc 'Succesvol falen is een essentieel onderdeel van ondernemerschap. De Lean Entrepreneur legt je haarfijn uit waarom en hoe je dit doet.' - Kees van Nunen, Lean Evangelist bij Startupbootcamp en oprichter FelGrijs

Author(s):


Brant Cooper
Patrick Vlaskovits

Publisher: Vakmedianet Management B.V.
Published at: October 2014
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Lean.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.