De matroos: de scherven gelijmd

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Hoe word je je ervan bewust welke jeugdtrauma's je belemmeren in je ontwikkeling? Kun je deze trauma's verwerken? Jozua Pacquai Jansen heeft vanaf zijn jeugd bijna dagelijks hoofd-, rug- en gewrichtspijn. Hij heeft in het verleden veel medisch specialisten bezocht, maar men kon de oorzaak van deze pijn niet vinden. Hij heeft altijd geprobeerd zo goed mogelijk te functioneren in de maatschappij. Op 44-jarige leeftijd raakt hij overspannen. Zijn lichamelijke klachten zijn dusdanig toegenomen dat hij maar een paar uur per nacht slaapt. Hoe kan hij herstellen? Hij wordt zich ervan bewust dat hij veel trauma's heeft opgelopen die hem belemmeren zichzelf te zijn. Door het volgen van haptotherapie,…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Acupunctuur, Triggerpunten, Natuurlijke & Alternatieve geneeswijzen, Alternatieve Therapieën en Fysiotherapie.

Hoe word je je ervan bewust welke jeugdtrauma's je belemmeren in je ontwikkeling? Kun je deze trauma's verwerken? Jozua Pacquai Jansen heeft vanaf zijn jeugd bijna dagelijks hoofd-, rug- en gewrichtspijn. Hij heeft in het verleden veel medisch specialisten bezocht, maar men kon de oorzaak van deze pijn niet vinden. Hij heeft altijd geprobeerd zo goed mogelijk te functioneren in de maatschappij. Op 44-jarige leeftijd raakt hij overspannen. Zijn lichamelijke klachten zijn dusdanig toegenomen dat hij maar een paar uur per nacht slaapt. Hoe kan hij herstellen? Hij wordt zich ervan bewust dat hij veel trauma's heeft opgelopen die hem belemmeren zichzelf te zijn. Door het volgen van haptotherapie, acupunctuur en psychotherapie herstelt hij. Hij houdt alleen nog veel (hoofd)pijnklachten over. Per toeval ontdekt hij de atlastherapie die de pijnklachten sterk vermindert. Na een neusoperatie is hij uiteindelijk klachtenvrij. Veel klachten die hij had, bleken direct of indirect het gevolg te zijn van mishandeling in zijn jeugd.

Author(s):


Jozua Pacquai Jansen

Publisher: Brave New Books
Published at: March 2016
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.