De personenvennootschap

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

De personenvennootschap

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Binnenkort verschijnt van de hand van prof. mr. M.J.A. van Mourik en mr. W Burgerhart De Personenvennootschap, deel 9 in de reeks Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het boek bevat een volledige behandeling van het nieuwe recht betreffende de personenvennootschappen (titel 7.13). De wet maakt een einde aan de maatschap, de vennootschap onder firma en de commanditaire vennootschap. De nieuwe openbare vennootschap kan zelfs rechtspersoon zijn. Gedegen aandacht krijgen ook de fiscale aspecten. De uitgebreide confrontatie van het personenvennootschapsrecht met het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht geeft aan het boek een bijzondere dime…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Binnenkort verschijnt van de hand van prof. mr. M.J.A. van Mourik en mr. W Burgerhart De Personenvennootschap, deel 9 in de reeks Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het boek bevat een volledige behandeling van het nieuwe recht betreffende de personenvennootschappen (titel 7.13). De wet maakt een einde aan de maatschap, de vennootschap onder firma en de commanditaire vennootschap. De nieuwe openbare vennootschap kan zelfs rechtspersoon zijn. Gedegen aandacht krijgen ook de fiscale aspecten. De uitgebreide confrontatie van het personenvennootschapsrecht met het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht geeft aan het boek een bijzondere dimensie.

Author(s):


M.J.A. van Mourik

Publisher: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Published at: November 2012
Edition: 5
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.