De Steen der Wijzen

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

De Steen der Wijzen

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Dit is het verhaal van een secretaris die op zoek gaat naar nieuwe inzichten voor goed bestuur en toezicht. Zonnekoninggedrag, bestuurlijke conflicten, financiële crisis en persoonlijke drama’s, hij komt het allemaal tegen. Zal hij de steen der wijzen weten te vinden? Dit onvergetelijke verhaal is een must voor iedere topmanager, bestuurder of commissaris die de magie van persoonlijk leiderschap met een paar simpele stappen in de praktijk wil brengen. In De steen der wijzen bewerkt Edo de Vette korte delen van het magnum opus van de Nederlandse literatuur: De ontdekking van de hemel. De roman is daarmee niet alleen een hommage aan de Grote Meester (Harry Mulisch), maar tevens een poging om d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coaching, Train de trainer, Co-actief coachen, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching.

Dit is het verhaal van een secretaris die op zoek gaat naar nieuwe inzichten voor goed bestuur en toezicht. Zonnekoninggedrag, bestuurlijke conflicten, financiële crisis en persoonlijke drama’s, hij komt het allemaal tegen. Zal hij de steen der wijzen weten te vinden? Dit onvergetelijke verhaal is een must voor iedere topmanager, bestuurder of commissaris die de magie van persoonlijk leiderschap met een paar simpele stappen in de praktijk wil brengen. In De steen der wijzen bewerkt Edo de Vette korte delen van het magnum opus van de Nederlandse literatuur: De ontdekking van de hemel. De roman is daarmee niet alleen een hommage aan de Grote Meester (Harry Mulisch), maar tevens een poging om diens wijsheid door de ogen van Kaiser Max (Max Weber) in alle Nederlandse vergaderkamers en kantoren bekend te maken.

Author(s):


Edo De Vette

Publisher: Mijnbestseller B.V.
Published at: October 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.