Een totale systeemaanval in combinatie met immuuntherapie

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Een totale systeemaanval in combinatie met immuuntherapie

YouBeDo
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Haar behandelend arts, een professor en chirurg, is eerst met stomheid geslagen, hoewel hij het geheim van haar strategie kent. Na afloop van haar ­behandeling noemt hij haar genezing in één woord schitterend. Dit waargebeurd verhaal gaat over de vrouw van de auteur. Aanvankelijk had ze haar borst moeten laten amputeren, maar ze geneest zonder dat er een mes aan haar lichaam te pas komt. En zonder dat ze haar leven op het spel hoeft te zetten. Opmerkelijk is ook dat ze tijdens haar behandeling met chemo en immuuntherapie elke dag gaat werken. Van misselijkheid, overgeven en vermoeidheid die kenmerkend zijn voor een dergelijke behandeling, heeft ze geen of nauwelijks last. Maar er is een verk…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Amputatie, Chemotherapie, Endoprothetiek, Oncologie en Radiologie.

Haar behandelend arts, een professor en chirurg, is eerst met stomheid geslagen, hoewel hij het geheim van haar strategie kent. Na afloop van haar ­behandeling noemt hij haar genezing in één woord schitterend. Dit waargebeurd verhaal gaat over de vrouw van de auteur. Aanvankelijk had ze haar borst moeten laten amputeren, maar ze geneest zonder dat er een mes aan haar lichaam te pas komt. En zonder dat ze haar leven op het spel hoeft te zetten. Opmerkelijk is ook dat ze tijdens haar behandeling met chemo en immuuntherapie elke dag gaat werken. Van misselijkheid, overgeven en vermoeidheid die kenmerkend zijn voor een dergelijke behandeling, heeft ze geen of nauwelijks last. Maar er is een verklaring voor dit alles.

Voeding kan kanker niet genezen! Voedsel nuttigen, maar wel volgens de regels van de maag zoals de auteur de voedingswijze omschrijft die zijn vrouw niet vóór of ná, maar juist tijdens haar behandeling beproeft en die geen dieet is, laat echter spectaculaire resultaten zien. Het blijkt het lichaam bovendien tot een zeer machtige bondgenoot te maken in de strijd tegen deze ziekte. Het immuunsysteem dat met immuuntherapie aangezet wordt om bij kanker in actie te komen, komt vaak toch niet of in beperkte mate in actie. Deze wordt nu, zeer verrassend, met deze voedingswijze wél tot daadwerkelijke en zelfs aanzienlijke actie aangezet, ondersteund door lichaamsbeweging. De auteur pleit voor nader actie-onderzoek naar deze curieuze ontdekking waarbij de geest automatisch wordt betrokken in de strijd.

Author(s):


Kenneth Samson

Publisher: Lecturium B.V.
Published at: September 2016
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.