effeqt

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

effeqt

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

OPDRACHTGEVERS OVER EFFEQT: “JE LEERT JEZELF EN ELKAAR TE COACHEN OP DE ESSENTIE.” (Frank Steen, Industrial Engineer Air France-KLM) “IK STRAAL MEER ZELFVERZEKERDHEID UIT.” (Peter Lansaat, Directeur/eigenaar P2 Sports Marketing) “JE WORDT ER NIET ALLEEN EEN BETERE JONGERENWERKER VAN MAAR OOK EEN BETER MENS.” (Frieda de Groot, Teamleider De Schoor) “IK FOCUS VEEL BEWUSTER OP ZAKEN EN KAN DAARDOOR BETER LOSLATEN. DAARDOOR PERFORM IK OOK VEEL BETER.” (Harm Weber, Directeur/eigenaar marktonderzoekbureau Mobiel Centre Marktonderzoek) “DIT IS GEWOON IETS WAARVAN JE EEN KEER MOET ERVAREN HOE HET WERKT EN ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN.” (Laura Babeliowski, Get Clients Now) “ONZE ERVARING MET DEZE …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Joomla!, Video / Camera, Zoekmachine marketing (SEO/SEA), SEO en PHP.

OPDRACHTGEVERS OVER EFFEQT: “JE LEERT JEZELF EN ELKAAR TE COACHEN OP DE ESSENTIE.” (Frank Steen, Industrial Engineer Air France-KLM) “IK STRAAL MEER ZELFVERZEKERDHEID UIT.” (Peter Lansaat, Directeur/eigenaar P2 Sports Marketing) “JE WORDT ER NIET ALLEEN EEN BETERE JONGERENWERKER VAN MAAR OOK EEN BETER MENS.” (Frieda de Groot, Teamleider De Schoor) “IK FOCUS VEEL BEWUSTER OP ZAKEN EN KAN DAARDOOR BETER LOSLATEN. DAARDOOR PERFORM IK OOK VEEL BETER.” (Harm Weber, Directeur/eigenaar marktonderzoekbureau Mobiel Centre Marktonderzoek) “DIT IS GEWOON IETS WAARVAN JE EEN KEER MOET ERVAREN HOE HET WERKT EN ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN.” (Laura Babeliowski, Get Clients Now) “ONZE ERVARING MET DEZE ONORTHODOXE TRAINING IS DAT HET EEN EYE-OPENER IS.” (Robin Broekhuijzen, Manager Quality and Education Arval) “DE SAMENWERKING IN DE TEAMS IS STERK VERBETERD … DOOR DE RUIS ERUIT TE HALEN EN DE POTENTIËLE KRACHT AAN TE SPREKEN.” (Stephan Julsing, Director Specialty Care Roche Pharmaceuticals Nederland) “EFFEQTGROUP HEEFT EEN HELE GOEDE ROL GESPEELD… DE EFFECTIVITEIT IS BLIJVEND VERGROOT.” (Kornelis Dijkman, Directeur Topsport Amsterdam)

Author(s):


Geo van Dam

Publisher: Mijnbestseller B.V.
Published at: March 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.