Gezonddoorwerken

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Gezonddoorwerken

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

"Het is vandaag de dag ondubbelzinnig duidelijk dat gezondheid hand in hand gaat met innovatiekracht en productiviteit -dus vaardigheden van medewerkers waar organisaties onvoorwaardelijk op aangewezen zijn. Organisaties die met een holistische blik oog hebben voor de gezondheid van hun medewerkers creëren een win-win situatie. Talloze voorbeelden uit ons Europese netwerk Enterprise for Health hebben dit aangetoond. Het is daarom belangrijk dat deze organisaties hun Goede Praktijken laten zien aan andere organisaties -zoals in dit boek. Zij kunnen andere organisaties helpen, inspireren en overtuigen om te investeren in een brede aanpak van gezondheid voor hun medewerkers." / Prof dr. dr. Rit…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Competentiemanagement, Management Algemeen, Middle management, Toetsen & beoordelen en Didactische vaardigheden.

"Het is vandaag de dag ondubbelzinnig duidelijk dat gezondheid hand in hand gaat met innovatiekracht en productiviteit -dus vaardigheden van medewerkers waar organisaties onvoorwaardelijk op aangewezen zijn. Organisaties die met een holistische blik oog hebben voor de gezondheid van hun medewerkers creëren een win-win situatie. Talloze voorbeelden uit ons Europese netwerk Enterprise for Health hebben dit aangetoond. Het is daarom belangrijk dat deze organisaties hun Goede Praktijken laten zien aan andere organisaties -zoals in dit boek. Zij kunnen andere organisaties helpen, inspireren en overtuigen om te investeren in een brede aanpak van gezondheid voor hun medewerkers." / Prof dr. dr. Rita Süssmuth / voormalig bondsminister van Volksgezondheid, Bondsdagpresidente in Duitsland en voorzitter van het Europese netwerk Enterprise for Health "Dit boek zal veel organisaties betekenisvol inspireren en geeft prachtige richting met de 'handboekvorm' waarin alle stappen gedocumenteerd zijn. Dit gaat werkgevend Nederland helpen om weer een beetje beter te worden op dit belangrijke onderwerp." / Nathalie de Jager / manager Gezond Ondernemen, Achmea/Zilveren Kruis "Geweldig, wat een waardevol boek! Dit moet iedereen uit het HR en healthmanagement vakgebied in elk geval op de boekenplank hebben staan!" / Egmond Borgdorff / Directeur HR-beleid en Arbeidsmarkt, Achmea Over de auteur: Drs. Marcel Reijmerink (1963) studeerde na zijn studies Geschiedenis en Duits onder andere Risicomanagement. Hij werkt als expert Gezond Werken bij HR Achmea (en rechtsvoorgangers). Hij is sinds 2010 lid van het Europese gezondheidsnetwerk Enterprise for Health. In respectievelijk 2008 en 2010 ontving hij internationale model of good practice-prijzen voor de aanpak van beweegprogramma's (Perugia) en mental health (Berlijn). Als historicus publiceerde hij verschillende boeken over de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. In 2011 schreef hij een veelgeprezen boek over werken, wonen en samenleven in de Utrechtse volkswijk Zuilen. Gezond door Werken schreef hij op persoonlijke titel.

Author(s):


Marcel Reijmerink

Publisher: Veltman Distributie B.V.
Published at: November 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.