HBO-Rechten in het werkveld

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

HBO-Rechten in het werkveld

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De Juridische Hogeschool Avans-Fontys organiseerde op 1 december 2009 het eerste nationale HBO-Rechtencongres. Op deze studiedag, geïnitieerd door het landelijk overleg van acht de HBO-Rechtenopleidingen, lieten diverse sprekers hun licht schijnen op de hbo-jurist in het juridische werkveld. HBO-Rechten is een brede juridische opleiding met veel aandacht voor juridische kennis en vaardigheden, maar ook voor taal, communicatie, organisatie, ict en dossierbeheer. Samen met het werkveld werken de opleidingen aan een optimale afstemming tussen opleiding en de behoeften van de praktijk nu en in de toekomst. Het landelijke HBO-Rechtencongres wordt jaarlijks georganiseerd (in 2011 bij de Hogeschool…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Nederlands recht, Vermogensrecht, Staats- en bestuursrecht, Privaatrecht en Strafrecht.

De Juridische Hogeschool Avans-Fontys organiseerde op 1 december 2009 het eerste nationale HBO-Rechtencongres. Op deze studiedag, geïnitieerd door het landelijk overleg van acht de HBO-Rechtenopleidingen, lieten diverse sprekers hun licht schijnen op de hbo-jurist in het juridische werkveld. HBO-Rechten is een brede juridische opleiding met veel aandacht voor juridische kennis en vaardigheden, maar ook voor taal, communicatie, organisatie, ict en dossierbeheer. Samen met het werkveld werken de opleidingen aan een optimale afstemming tussen opleiding en de behoeften van de praktijk nu en in de toekomst. Het landelijke HBO-Rechtencongres wordt jaarlijks georganiseerd (in 2011 bij de Hogeschool van Amsterdam). De lezingen zijn, in de volgorde zoals de sprekers tijdens de congresdag aan het woord zijn gekomen, in dit boekje gebundeld: mr. Gerard Hupperetz, directeur Juridische Hogeschool Avans-Fontys en voorzitter landelijk overleg HBO-Rechten prof. Richard Susskind OBE, onafhankelijk adviseur en hoogleraar aan de Universiteit van Strathclyde (GB) mr. Suzanne de Rooij, docent aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys mr. Eric van de Luytgaarden, lector beroepsuitoefening voor juristen en onafhankelijk adviseur

Author(s):


Gerard Hupperetz
Richard Susskind
Suzanne de Rooij

Publisher: Wolf Legal Publishers
Published at: May 2010
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.