Hé! Opa! Jij hebt tieten!

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Hé! Opa! Jij hebt tieten!

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Prostaatkanker vermoordt de intimiteit en de seksualiteit van een man én van zijn partner. Prostaatkanker medisch bestrijden is één kant van het verhaal, maar wat prostaatkanker te weeg brengt bij de man en bij zijn partner is een heel ander verhaal. Met dit boek wil de auteur de grenzen van het grote taboe rondom de fysieke en psychische effecten van de diagnose, de behandeling en de gevolgen van de behandeling van prostaatkanker aan de orde stellen. Over prostaatkanker wordt nog al eens lichtvoetig gedacht. Menigeen is van mening dat je beter prostaatkanker kan hebben dan longkanker. Maar bijna niemand realiseert zich wat de gevolgen van prostaatkanker zijn: een vermoorde intimiteit en de …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Spreken in het openbaar, Leiderschap, Presenteren, Overtuigend presenteren en Spreekangst.

Prostaatkanker vermoordt de intimiteit en de seksualiteit van een man én van zijn partner. Prostaatkanker medisch bestrijden is één kant van het verhaal, maar wat prostaatkanker te weeg brengt bij de man en bij zijn partner is een heel ander verhaal. Met dit boek wil de auteur de grenzen van het grote taboe rondom de fysieke en psychische effecten van de diagnose, de behandeling en de gevolgen van de behandeling van prostaatkanker aan de orde stellen. Over prostaatkanker wordt nog al eens lichtvoetig gedacht. Menigeen is van mening dat je beter prostaatkanker kan hebben dan longkanker. Maar bijna niemand realiseert zich wat de gevolgen van prostaatkanker zijn: een vermoorde intimiteit en de dood voor ogen.

Author(s):


W. Hervé

Publisher: Lecturium B.V.
Published at: December 2015
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.