Help...Mijn kind heeft een stempel

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Heeft uw kind een stempel of is uw kind gewoon anders dan andere kinderen?   Een kind met een gedragsstoornis opvoeden, kan heel zwaar zijn. Voor de ouders, voor andere kinderen in het gezin – en voor het kind zelf natuurlijk. Meestal wordt medicatie geadviseerd, maar is dat de enige optie of zijn er ook alternatieven? Wat kun je nog meer doen om weer rust te krijgen, waarom gedraagt mijn kind zich zo? In dit boekje worden simpele handvatten aangereikt om het gedrag te kunnen verbeteren. Zodat je kind zich goed voelt zoals hij/zij is, en je weer kunt genieten van je kind. Tevens bevat het informatie over medicatie, voedingssupplementen, homeopathie, voeding en zorgvragen. De schrijfster van …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Homeopathie, Gedragsproblemen, Gezondheid, Apothekersassistent en Medische terminologie.

Heeft uw kind een stempel of is uw kind gewoon anders dan andere kinderen?   Een kind met een gedragsstoornis opvoeden, kan heel zwaar zijn. Voor de ouders, voor andere kinderen in het gezin – en voor het kind zelf natuurlijk. Meestal wordt medicatie geadviseerd, maar is dat de enige optie of zijn er ook alternatieven? Wat kun je nog meer doen om weer rust te krijgen, waarom gedraagt mijn kind zich zo? In dit boekje worden simpele handvatten aangereikt om het gedrag te kunnen verbeteren. Zodat je kind zich goed voelt zoals hij/zij is, en je weer kunt genieten van je kind. Tevens bevat het informatie over medicatie, voedingssupplementen, homeopathie, voeding en zorgvragen. De schrijfster van dit boekje is zelf moeder van twee jongens met gedragsproblemen (PDD-NOS, ADHD). En wil haar kennis graag met anderen delen. Voor meer informatie: www.ikhebeenstempel.nl

Author(s):


Lilian Bon
Louise Tholenaar

Publisher: Brave New Books
Published at: August 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.