Het gebroken zwaard van Vrouwe Justitia

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Het gebroken zwaard van Vrouwe Justitia

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Herwig L'homme voert u mee doorheen het oerwoud van een misleidende wereld. Het verhaal dat hij vertelt, is duidelijk gesteund op de ervaringen die deze magistraat, tijdens zijn lange ­loopbaan heeft opgedaan. In een zeer begrijpelijke taal laat deze auteur u zien, hoe eenvoudig het is om in de criminaliteit verzeild te geraken. In dit fictief verhaal kan de lezer zichzelf, zijn kind of zijn buurjongen, in de rol van het hoofdpersonage herkennen. ­Herwig L'homme laat u zien hoe enkel de speling van het lot, bepaalt of iemand, al dan niet, een crimineel kan worden. Deze op zichzelf beangstigende vaststelling, wordt zoveel erger wanneer wordt blootgelegd hoe justitie in België reageert op ontl…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data protection officer (DPO), CISSP, Data management, Data protection en Functionaris Gegevensbescherming (FG).

Herwig L'homme voert u mee doorheen het oerwoud van een misleidende wereld. Het verhaal dat hij vertelt, is duidelijk gesteund op de ervaringen die deze magistraat, tijdens zijn lange ­loopbaan heeft opgedaan. In een zeer begrijpelijke taal laat deze auteur u zien, hoe eenvoudig het is om in de criminaliteit verzeild te geraken. In dit fictief verhaal kan de lezer zichzelf, zijn kind of zijn buurjongen, in de rol van het hoofdpersonage herkennen. ­Herwig L'homme laat u zien hoe enkel de speling van het lot, bepaalt of iemand, al dan niet, een crimineel kan worden. Deze op zichzelf beangstigende vaststelling, wordt zoveel erger wanneer wordt blootgelegd hoe justitie in België reageert op ontluikend crimineel gedrag. Het diepmenselijk verhaal gekruid met de nodige humor en doorspekt met "o zo herkenbare situaties", heeft een dubbele bodem die vragen oproept en ­gelijktijdig antwoorden biedt.

Author(s):


Herwig L'homme

Publisher: Lecturium B.V.
Published at: April 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.