HUMANISTISCHE PARTIJ NEDERLAND

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

HUMANISTISCHE PARTIJ NEDERLAND

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De faillissementswet bestaat nog steeds. Dit is een wet die is ingevoerd in 1800. Maar we leven in een andere moderne wereld zonder dat de politiek ooit heeft gedacht aan de veranderingen en de aanpassingen die dan nodig zijn. Aanpassingen zijn hard nodig omdat de hele incasso industrie, deurwaarders en schuldenindustrie misbruik maken van de huidige faillissementswet. Menig gestrande ondernemer kan daarover vertellen. Deurwaarders lezen alleen de letterlijke omschrijving van waar ze geen beslag op mogen leggen en dan staat in de wet dat dat het gereedschap van de ondernemer, letterlijk hamers, spijkers, handwerkgereedschap geen beslag mag worden gelegd, evenals niet op beddengoed en kleding…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De faillissementswet bestaat nog steeds. Dit is een wet die is ingevoerd in 1800. Maar we leven in een andere moderne wereld zonder dat de politiek ooit heeft gedacht aan de veranderingen en de aanpassingen die dan nodig zijn. Aanpassingen zijn hard nodig omdat de hele incasso industrie, deurwaarders en schuldenindustrie misbruik maken van de huidige faillissementswet. Menig gestrande ondernemer kan daarover vertellen. Deurwaarders lezen alleen de letterlijke omschrijving van waar ze geen beslag op mogen leggen en dan staat in de wet dat dat het gereedschap van de ondernemer, letterlijk hamers, spijkers, handwerkgereedschap geen beslag mag worden gelegd, evenals niet op beddengoed en kleding en ook niet op de etensvoorraad van een maand. Wel op de koelkast ! En op je computers. Terwijl voor een boekhouder, een ondernemer of een schrijver de computer handgereedschap is. Voor de rest mag de deurwaarder je huis helemaal leegroven. Wat geen zin heeft want hierdoor wordt de ondernemer nog verder over de maatschappelijke rand geduwd.

Author(s):


Mr Drs Gm Van Duin

Publisher: Mijnbestseller B.V.
Published at: December 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.