I am wide awake

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Het boek I Am Wide Awake is voor iedereen die dromen heeft of een positieve verandering wil doorvoeren in zijn of haar leven, maar gewoon de sprong niet waagt ... of zichzelf voorhoudt, dat het huidige leven zo slecht nog niet is. Ga nooit voor minder, dit is je LEVEN waar we het over hebben, dus je kan maar beter klaarwakker blijven en aan de dingen werken waar je gelukkig van wordt. En denk niet dat je het niet kan, alles wat je nodig hebt is die eerste stap en de rest volgt vanzelf. Het boek zal je inspireren en letterlijk je ogen openen! I Am Wide Awake bestaat uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel focust op jezelf als persoon en de dromen die je hebt of de verandering die je voor og…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zingeving, Filosofie, NLP, Veranderen / Omgaan met Verandering en Ethiek.

Het boek I Am Wide Awake is voor iedereen die dromen heeft of een positieve verandering wil doorvoeren in zijn of haar leven, maar gewoon de sprong niet waagt ... of zichzelf voorhoudt, dat het huidige leven zo slecht nog niet is. Ga nooit voor minder, dit is je LEVEN waar we het over hebben, dus je kan maar beter klaarwakker blijven en aan de dingen werken waar je gelukkig van wordt. En denk niet dat je het niet kan, alles wat je nodig hebt is die eerste stap en de rest volgt vanzelf. Het boek zal je inspireren en letterlijk je ogen openen! I Am Wide Awake bestaat uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel focust op jezelf als persoon en de dromen die je hebt of de verandering die je voor ogen hebt. Praktisch en hands-on, geen wetenschappelijk jambalaya of spirituele wierrooksessies. Nadat je voor jezelf hebt uitgemaakt wat je echt wilt (veranderen), biedt sectie twee van het boek een "Roadmap to Success" en hoe je de energie in jezelf hoog en positief houdt. Het laatste onderdeel geeft je waardevolle inzichten hoe je "King of your Hill" blijft en kan oogsten wat je zelf gezaaid hebt. Het boek is in het Nederlands.

Author(s):


Sascha Weil

Publisher: Mijnbestseller B.V.
Published at: March 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.