Interactief basisboek cardiotocografie

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Interactief basisboek cardiotocografie

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Dit Interactief basisboek cardiotocografie - principes en praktijk biedt een volledig up-to-date overzicht van de basisprincipes van cardiotocografie. Het behandelt het gebruik vóór en tijdens de bevalling, aanvullende technieken en praktische en medicolegale valkuilen. Talrijke voorbeelden, illustraties, video’s, interactieve vragen en casussen versterken de link met de praktijk en bieden concrete tools om aan de slag te gaan. Het interuniversitair auteursteam kon rekenen op input van hogeschooldocenten en ervaren medewerkers, wat een veelzijdige benadering en maximale expertise oplevert. Dit interactieve basisboek is onmisbaar voor zorgprofessionals die betrokken zijn bij foetale bewaking,…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Accountmanagement, Sales Training, NIMA A Sales, NIMA B Sales en Relatiemanagement.

Dit Interactief basisboek cardiotocografie - principes en praktijk biedt een volledig up-to-date overzicht van de basisprincipes van cardiotocografie. Het behandelt het gebruik vóór en tijdens de bevalling, aanvullende technieken en praktische en medicolegale valkuilen. Talrijke voorbeelden, illustraties, video’s, interactieve vragen en casussen versterken de link met de praktijk en bieden concrete tools om aan de slag te gaan. Het interuniversitair auteursteam kon rekenen op input van hogeschooldocenten en ervaren medewerkers, wat een veelzijdige benadering en maximale expertise oplevert. Dit interactieve basisboek is onmisbaar voor zorgprofessionals die betrokken zijn bij foetale bewaking, zowel beroepsmatig als in opleiding: vroedvrouwen, gynaecologen, (huis)artsen en verpleegkundigen. Yves Jacquemyn, Jute Richter, Kristien Roelens, Monika Laubach en Wilfried Gyselaers zijn respectievelijk verbonden aan de Universiteit Antwerpen, KU Leuven, Universiteit Gent, Vrije Universiteit Brussel en Universiteit Hasselt, en zijn experts in de perinatale geneeskunde.

Author(s):


Yves Jacquemyn
Jute Richter
Kristien Roelens

Publisher: Acco uitgeverij
Published at: September 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.