Inzicht in de OR Praktijkboek Editie2018

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Inzicht in de OR Praktijkboek is sinds jaar en dag dé praktische vraagbaak op het gebied van medezeggenschap voor OR-leden, WOR-bestuurders en hun adviseurs. In de editie 2018 is het hoofdstuk 'OR en arbeidsomstandigheden' geheel vernieuwd. Uiteraard is daarbij ruime aandacht besteed aan de wijzigingen in de Arbowet en het Arbobesluit die per 1 juli 2017 in werking zijn getreden. Ook actuele ontwikkelingen op andere gebieden zijn in deze editie verwerkt, zoals de jurisprudentie rond de positie van de OR bij faillissement. Tot slot veel praktische tips voor het OR-werk, QuickScans om je positie als OR te bepalen en antwoorden op vragen waar ieder die zich met medezeggenschap bezighoudt, mee t…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviesrecht, Faillissement, Ondernemingsraad (OR), Ondernemen en Ondernemingsrecht.

Inzicht in de OR Praktijkboek is sinds jaar en dag dé praktische vraagbaak op het gebied van medezeggenschap voor OR-leden, WOR-bestuurders en hun adviseurs. In de editie 2018 is het hoofdstuk 'OR en arbeidsomstandigheden' geheel vernieuwd. Uiteraard is daarbij ruime aandacht besteed aan de wijzigingen in de Arbowet en het Arbobesluit die per 1 juli 2017 in werking zijn getreden. Ook actuele ontwikkelingen op andere gebieden zijn in deze editie verwerkt, zoals de jurisprudentie rond de positie van de OR bij faillissement. Tot slot veel praktische tips voor het OR-werk, QuickScans om je positie als OR te bepalen en antwoorden op vragen waar ieder die zich met medezeggenschap bezighoudt, mee te maken kan krijgen: van Adviesrecht tot Ziekteverzuimbeleid.

Author(s):


J. Janssens-Boer
D. Karssen

Publisher: Sdu Uitgevers
Published at: November 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.