Kanker… natuurlijk anders

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Kanker… natuurlijk anders

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Ken je mogelijkheden… Zolang de medici kanker niet daadwerkelijk kunnen genezen zijn er, naast de reguliere behandelingen, niet-traditionele methodes die de kwaliteit van leven verbeteren en de algehele gezondheid kunnen herstellen. Haar zoon overleed aan kanker. Nu 15 jaar later kijkt Beukeboom terug naar de vooruitgang in de strijd tegen kanker. Wat is er de afgelopen decennia nu daadwerkelijk bereikt? Nog steeds bestaan de reguliere behandelingen hoofdzakelijk uit chemotherapie, bestraling en operatie. Methodes die het lichaam geweld aan doen. Al meer dan 50 jaar wordt er naar betere geneesmiddelen gezocht, naar sterkere, doelgerichte bestralingen en betere chirurgische technieken. De hui…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ken je mogelijkheden… Zolang de medici kanker niet daadwerkelijk kunnen genezen zijn er, naast de reguliere behandelingen, niet-traditionele methodes die de kwaliteit van leven verbeteren en de algehele gezondheid kunnen herstellen. Haar zoon overleed aan kanker. Nu 15 jaar later kijkt Beukeboom terug naar de vooruitgang in de strijd tegen kanker. Wat is er de afgelopen decennia nu daadwerkelijk bereikt? Nog steeds bestaan de reguliere behandelingen hoofdzakelijk uit chemotherapie, bestraling en operatie. Methodes die het lichaam geweld aan doen. Al meer dan 50 jaar wordt er naar betere geneesmiddelen gezocht, naar sterkere, doelgerichte bestralingen en betere chirurgische technieken. De huidige behandelopzet zou anders kunnen. We bevinden ons in een ware kankercrisis die schreeuwt om nieuwe oplossingen. Beukeboom wil mensen bewust maken van alternatieven en hen erop attenderen dat zij een keuze hebben. Niet-orthodoxe methodes die juist een goede kwaliteit van leven onderstrepen. Zij beschrijft een zestal alternatieve therapieën. Alternatieven onderbouwd door research en gebaseerd op haar eigen ervaringen met de behandelingen, waarvan haar zoon gebruik heeft gemaakt.

Author(s):


Marga Beukeboom

Publisher: Brave New Books
Published at: February 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.