Mindfuck Medicijn

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Mindfuck Medicijn

YouBeDo
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

‘Vol verwachting klopt ons hart.’ En dat is niet zo gek. Wist je dat het onbewuste brein reageert op verwachtingen en illusies alsof het werkelijkheid is? Voor illusionisten, marketeers en politici is het oud nieuws. Voor artsen ook, zij zeggen dat ons onbewuste brein daarom de bron is van enorm veel kwalen, maar vaak óók van (zelf)genezing. En dan gaat het niet over aanstelleritis en kwakzalverij. Hoe kan dat? Voor het brein maakt het niets uit of verwachtingen, gevoelens en gedachten realistisch zijn of een illusie. Of ze positief of negatief zijn des te meer. Het werkt direct op je geluks- en stresshormonen. En als een mens ergens goed naar luistert, zijn het wel hormonen … De gevolgen zi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Hormonen, Endocrinologie, Neuromarketing, Consumentengedrag en Online marketing.

‘Vol verwachting klopt ons hart.’ En dat is niet zo gek. Wist je dat het onbewuste brein reageert op verwachtingen en illusies alsof het werkelijkheid is? Voor illusionisten, marketeers en politici is het oud nieuws. Voor artsen ook, zij zeggen dat ons onbewuste brein daarom de bron is van enorm veel kwalen, maar vaak óók van (zelf)genezing. En dan gaat het niet over aanstelleritis en kwakzalverij. Hoe kan dat? Voor het brein maakt het niets uit of verwachtingen, gevoelens en gedachten realistisch zijn of een illusie. Of ze positief of negatief zijn des te meer. Het werkt direct op je geluks- en stresshormonen. En als een mens ergens goed naar luistert, zijn het wel hormonen … De gevolgen zijn ongemakkelijk groot én fascinerend tegelijk! Het geheim van het succes van mindfuck medicijnen zit in de manier waarop ons brein reageert op illusie en verwachting. Moeten we de kijk op onszelf, bepaalde kwalen, behandelingen en medicijnen, ziek worden en genezen, misschien bijstellen? Illusie is de meest onbegrepen en minst geaccepteerde hoofdrolspeler op het gebied van ons gedrag en gezondheid. Wat illusie met je doet, lees je in dit confronterend nuchtere boek. Vrij van bijwerkingen ... probeer het zelf! En baat het lezen niet, het schaadt zeker niet!

Author(s):


Piet Tops
Jacqueline Koppelman

Publisher: Multilibris, Uitgeverij
Published at: December 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Hormonen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.