Nederlands douanerecht

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Declarant, beëdigd jurist of student: wie zich bezighoudt met douanezaken ontkomt er niet aan de wetgeving te moeten raadplegen. Op de werkvloer komt het vaak voor dat verschillende collega's dezelfde douanerechtelijke vraag verschillend beantwoorden. In zulke situaties moet op eigen kracht het juiste antwoord gevonden kunnen worden. Die zoektocht begint altijd bij de basis, en dat is de douanewetgeving. In dit deel treft u al het Nederlandse Douanerecht aan. In deze wetbundel treft u aan: * Algemene douanewet * Algemeen douanebesluit * Algemene douaneregeling * Wet op de omzetbelasting 1968 * Wet op de accijns * Uitvoeringsbesluit accijns * Uitvoeringsregeling accijns * Algemene wet bestuur…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Declarant, Logistiek, Logistiek management, Handelsbetrekkingen en Logistiek projectmanagement.

Declarant, beëdigd jurist of student: wie zich bezighoudt met douanezaken ontkomt er niet aan de wetgeving te moeten raadplegen. Op de werkvloer komt het vaak voor dat verschillende collega's dezelfde douanerechtelijke vraag verschillend beantwoorden. In zulke situaties moet op eigen kracht het juiste antwoord gevonden kunnen worden. Die zoektocht begint altijd bij de basis, en dat is de douanewetgeving. In dit deel treft u al het Nederlandse Douanerecht aan. In deze wetbundel treft u aan: * Algemene douanewet * Algemeen douanebesluit * Algemene douaneregeling * Wet op de omzetbelasting 1968 * Wet op de accijns * Uitvoeringsbesluit accijns * Uitvoeringsregeling accijns * Algemene wet bestuursrecht * Invorderingswet 1990 * Algemene wet inzake rijksbelastingen Ook verschenen: Europees Douanerecht, 9789490415167 www.douanewetten.nl

Author(s):


KGH Customs Services/KGH Douaneopleidingen

Publisher: NT Publishers
Published at: June 2014
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Declarant.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.