Neurologie van cognitie en gedrag in hoofdlijnen

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Neurologie van cognitie en gedrag in hoofdlijnen

YouBeDo
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Neurologen zijn in de dagelijkse praktijk nauwelijks in de gelegenheid zich te verdiepen in anatomische en pathofysiologische achtergronden van de stoornissen in cognitie en gedrag ten gevolge van een hersenaandoening. Andere struikelblokken zijn de geringe aandacht voor deze aspecten tijdens de opleiding en de betrokkenheid van meerdere disciplines bij de diagnostiek en nazorg. De kennis op dit gebied is daardoor versnipperd over onder andere neurologie, geriatrie, neuropsychologie, revalidatie en psychiatrie. Rob Haaxma heeft de meest relevante informatie over cognitieve en emotionele werkingsmechnanismen van neurologische aandoeningen samengebracht. Door juist deze onderwerpen te belichte…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Cognitieve Stoornissen, Neurologie, Neuropsychologie, Geriatrie en Revalidatie.

Neurologen zijn in de dagelijkse praktijk nauwelijks in de gelegenheid zich te verdiepen in anatomische en pathofysiologische achtergronden van de stoornissen in cognitie en gedrag ten gevolge van een hersenaandoening. Andere struikelblokken zijn de geringe aandacht voor deze aspecten tijdens de opleiding en de betrokkenheid van meerdere disciplines bij de diagnostiek en nazorg. De kennis op dit gebied is daardoor versnipperd over onder andere neurologie, geriatrie, neuropsychologie, revalidatie en psychiatrie. Rob Haaxma heeft de meest relevante informatie over cognitieve en emotionele werkingsmechnanismen van neurologische aandoeningen samengebracht. Door juist deze onderwerpen te belichten draagt dit boek bij aan een beter totaalbeeld van deze materie. De overzichtelijke opbouw en de vele verhelderende illustraties maken het boek tot een uitnodigend studieboek.

Author(s):


Rob Haaxma

Publisher: Springer Media B.V.
Published at: April 2014
Edition: 3
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.