Nieuwe moordverhalen

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Nieuwe moordverhalen

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

NIEUWE MOORD VERHALEN Kogels in Kekerdom, de gifmoord op oud-boekverkoopster Marian Heij in Wageningen, de Leidse Bic-penzaak, de zinloze dood van Joes Kloppenburg, de moordende jonkheer in Wassenaar, de lustmoord op Marianne Vaatstra in het Friese Veenklooster: met oog voor detail beschrijft Gerlof Leistra, misdaadverslaggever van Elsevier, moordzaken in alle hoeken van het land. Het gaat Leistra om het drama achter de moord. Wat bezielde de moordenaar van de jonge studente Tessa Klaver in Groningen? Wie zat er achter de moord op de trotse oma Ida Klijnstra in het Friese dorp De Blesse? Hoe kon Bob H. zijn eigen vrouw Sandra Hazeleger wurgen? In Nieuwe moordverhalen zijn alle categorieën ve…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Opsporing, Criminologie, Brandveiligheid, Externe Veiligheid en Inbraakbeveiliging.

NIEUWE MOORD VERHALEN Kogels in Kekerdom, de gifmoord op oud-boekverkoopster Marian Heij in Wageningen, de Leidse Bic-penzaak, de zinloze dood van Joes Kloppenburg, de moordende jonkheer in Wassenaar, de lustmoord op Marianne Vaatstra in het Friese Veenklooster: met oog voor detail beschrijft Gerlof Leistra, misdaadverslaggever van Elsevier, moordzaken in alle hoeken van het land. Het gaat Leistra om het drama achter de moord. Wat bezielde de moordenaar van de jonge studente Tessa Klaver in Groningen? Wie zat er achter de moord op de trotse oma Ida Klijnstra in het Friese dorp De Blesse? Hoe kon Bob H. zijn eigen vrouw Sandra Hazeleger wurgen? In Nieuwe moordverhalen zijn alle categorieën vertegenwoordigd: partnermoord, kindermoord, oudermoord, moorden bij ruzies, liquidaties, roofmoord en seksuele moord. Deze bundel bevat de 32 beste reconstructies uit Elsevier

Author(s):


Gerlof Leistra
José Bernard
Liesbeth Wiewel

Publisher: ONE Business B.V.
Published at: December 2013
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.