Oordelenbundel 2011

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Oordelenbundel 2011

YouBeDo
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Met trots presenteren we de dertiende Oordelenbundel met daarin een kritische bespreking van de oordelen van de Commissie Gelijke Behandeling in het licht van het nationale en internationale gelijkebehandelingsrecht. De productie van de Commissie Gelijke Behandeling in 2011 - weer een groot aantal oordelen en adviezen - wordt besproken door een deskundige onafhankelijke redactie. In deze bundel leest u welke vernieuwende ontwikkelingen er waren. * Mag een vrouw vanwege afwezigheid van werk door zwangerschap of zwangerschapsgerelateerde ziekte een bonus worden onthouden? * Waarom het wetsvoorstel boekaverbod geen schijn van kans moet krijgen * Wat zijn de effecten van het pensioenakkoord voor…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sales Training, Verkoopmethoden, Verkoopgesprek, Verkoopvaardigheden en Marketing en Sales.

Met trots presenteren we de dertiende Oordelenbundel met daarin een kritische bespreking van de oordelen van de Commissie Gelijke Behandeling in het licht van het nationale en internationale gelijkebehandelingsrecht. De productie van de Commissie Gelijke Behandeling in 2011 - weer een groot aantal oordelen en adviezen - wordt besproken door een deskundige onafhankelijke redactie. In deze bundel leest u welke vernieuwende ontwikkelingen er waren. * Mag een vrouw vanwege afwezigheid van werk door zwangerschap of zwangerschapsgerelateerde ziekte een bonus worden onthouden? * Waarom het wetsvoorstel boekaverbod geen schijn van kans moet krijgen * Wat zijn de effecten van het pensioenakkoord voor het toekomstig werk van de Commissie? * Wie heeft gelijk in de zaak over de scholier die haar hoofddoek niet wilde afzetten: de Commissie of de rechtbank en Hof Amsterdam? * Waarom de Commissie de optimale bescherming van genderidentiteit moet nastreven Ook dit jaar worden er naast oordelen van de Commissie Gelijke Behandeling ook uitspraken van nationale en internationale instanties besproken waar deze een bijdrage leveren aan bescherming tegen discriminatie.

Author(s):


C.J. Forder

Publisher: Wolf Legal Publishers
Published at: May 2012
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.