OR en verkiezingen

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Verkiezingen zijn hét moment voor de ondernemingsraad (or) om zijn positie te verwerven. Het is de graadmeter voor prestaties, zichtbaarheid van de ondernemingsraadsleden en bovenal laat het zien dat de ondernemingsraad er is. De praktijk laat zien dat het lastig is om ondernemingsraadsverkiezingen te organiseren. Dit boek bevat informatie die de or helpt bij het organiseren van ondernemingsraadsverkiezingen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het juridisch kader van ondernemingsraadsverkiezingen. De verschillende fasen van een verkiezing komen aan bod: van de bekendmaking tot aan het proces verbaal. Daarnaast is er aandacht voor het voeren van campagnes. Met OR en verkiezingen heeft de ond…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verkiezingen zijn hét moment voor de ondernemingsraad (or) om zijn positie te verwerven. Het is de graadmeter voor prestaties, zichtbaarheid van de ondernemingsraadsleden en bovenal laat het zien dat de ondernemingsraad er is. De praktijk laat zien dat het lastig is om ondernemingsraadsverkiezingen te organiseren. Dit boek bevat informatie die de or helpt bij het organiseren van ondernemingsraadsverkiezingen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het juridisch kader van ondernemingsraadsverkiezingen. De verschillende fasen van een verkiezing komen aan bod: van de bekendmaking tot aan het proces verbaal. Daarnaast is er aandacht voor het voeren van campagnes. Met OR en verkiezingen heeft de ondernemingsraad een praktische leidraad voor dit belangrijke onderwerp in handen.

Author(s):


Steven Jellinghaus
Bob Vermaak
Inger Nijboer

Publisher: Vakmedianet
Published at: June 2015
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.