Parlementaire geschiedenis (elektronische) consumentenkoop en consumentendienstverlening op afstand

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Parlementaire geschiedenis (elektronische) consumentenkoop en consumentendienstverlening op afstand

YouBeDo
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De parlementaire geschiedenis die in deze bundel is opgenomen, heeft in het bijzonder betrekking op de consumentenkoop (al dan niet op afstand) en elektronisch contracteren. Het gaat om regels in het BW die recent (in de periode 2001-2004) in werking zijn getreden. De nieuwe regels betreffen implementatiewetgeving van Europese richtlijnen. De parlementaire geschiedenis, alsmede de daaraan ten grondslag liggende Europese richtlijnen, van de volgende bepalingen van het BW zijn opgenomen: 1.consumentenkoop en consumentendienstverlening op afstand; 2.elektronische handel; 3.elektronische handtekening; 4.consumentenkoop en garanties. De parlementaire geschiedenis is op een systematische wijze ger…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Consumentenrecht, Erfrecht, Beslag- en executierecht, Explosiegevaar / ATEX en Criminologie.

De parlementaire geschiedenis die in deze bundel is opgenomen, heeft in het bijzonder betrekking op de consumentenkoop (al dan niet op afstand) en elektronisch contracteren. Het gaat om regels in het BW die recent (in de periode 2001-2004) in werking zijn getreden. De nieuwe regels betreffen implementatiewetgeving van Europese richtlijnen. De parlementaire geschiedenis, alsmede de daaraan ten grondslag liggende Europese richtlijnen, van de volgende bepalingen van het BW zijn opgenomen: 1.consumentenkoop en consumentendienstverlening op afstand; 2.elektronische handel; 3.elektronische handtekening; 4.consumentenkoop en garanties. De parlementaire geschiedenis is op een systematische wijze gerangschikt en in een gemakkelijk hanteerbare vorm bijeen gebracht. In de inleiding worden de hoofdlijnen van de desbetreffende wettelijke regelingen besproken door prof. mr. R.P.J.L. Tjittes. De bundel is samengesteld door mr. A.S. Kroes.

Author(s):


Arieke Kroes

Publisher: Uitgeverij Paris B.V.
Published at: February 2007
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.