Portret van een consultant outplacementbureau

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

In dit boek wordt een beschrijving gegeven van de binnenkant van de functie van een consultant van een outplacementbureau. Er worden een aantal centrale thema?s besproken die uit de dataverzameling naar voren komen, namelijk de volgende werkzaamheden: ? De diensten bij de instroom van cliënten in een organisatie ? De diensten bij de doorstroom van cliënten in een organisatie ? De diensten bij de uitstroom van cliënten uit een organisatie ? De diensten bij burn-out begeleiding ? De diensten bij trainingen van cliënten ? De diensten bij het afnemen van psychologische testen ? Hoe outplacementconsultant te worden De beschrijving is gebaseerd op een grote diversiteit aan bronnen, zoals geschreve…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Schilderen, Consultancy, Creativiteit, Tekenen en Schmink / Grime.

In dit boek wordt een beschrijving gegeven van de binnenkant van de functie van een consultant van een outplacementbureau. Er worden een aantal centrale thema?s besproken die uit de dataverzameling naar voren komen, namelijk de volgende werkzaamheden: ? De diensten bij de instroom van cliënten in een organisatie ? De diensten bij de doorstroom van cliënten in een organisatie ? De diensten bij de uitstroom van cliënten uit een organisatie ? De diensten bij burn-out begeleiding ? De diensten bij trainingen van cliënten ? De diensten bij het afnemen van psychologische testen ? Hoe outplacementconsultant te worden De beschrijving is gebaseerd op een grote diversiteit aan bronnen, zoals geschreven en gedrukte bronnen, interviews, fotoarchief et cetera. Na de thematische beschrijving van de functie van een consultant in een outplacementbureau volgt een hoofdstuk waar een theoretische verdieping plaatsvindt door het stellen van een aantal reflectievragen.

Author(s):


Maurice de van der Schueren

Publisher: Brave New Books
Published at: January 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.