Praktijkgids arbeidsomstandigheden / 2017

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Het opzetten en inrichten van een goed preventie- en arbobeleid is een grote verantwoordelijkheid. Maar als u weet waar u het over heeft dan staat u uw mannetje. In deze praktijkgids vindt u veel informatie die van belang is voor iedere staffunctionaris met het arbeidsomstandighedenbeleid in zijn pakket, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp. De praktische toepassing van de wetgeving staat in deze praktijkgids centraal, maar is zo beschreven dat u begrijpt wat er bedoeld wordt. Het helpt u: -bij de praktische toepassing van de wetgeving in uw organisatie; -met het maken van een duidelijk stappenplan voor het goed opzetten en inrichten van een goed preventie- en arbobelei…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Arbeidsgeneeskunde, Sociale Geneeskunde, Bouwkunde (vastgoed), Funderingstechniek en Bouwfysica.

Het opzetten en inrichten van een goed preventie- en arbobeleid is een grote verantwoordelijkheid. Maar als u weet waar u het over heeft dan staat u uw mannetje. In deze praktijkgids vindt u veel informatie die van belang is voor iedere staffunctionaris met het arbeidsomstandighedenbeleid in zijn pakket, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp. De praktische toepassing van de wetgeving staat in deze praktijkgids centraal, maar is zo beschreven dat u begrijpt wat er bedoeld wordt. Het helpt u: -bij de praktische toepassing van de wetgeving in uw organisatie; -met het maken van een duidelijk stappenplan voor het goed opzetten en inrichten van een goed preventie- en arbobeleid; -met tips en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk; -met handvatten om nog beter te communiceren met de Arbodienst of andere deskundigen. Kortom een boek dat bruikbaar is voor iedereen die met Arbo te maken heeft. Van leek tot deskundige. Aan de orde komen: -Arbo - en verzuimbeleid -Gevaarlijke stoffen -Fysieke belasting -Fysische factoren -Arbeidstijden De inhoud van editie 2017 is waar nodig weer volledig geactualiseerd. Ten opzichte van de vorige editie zijn er veel onderwerpen bijgewerkt.

Author(s):Publisher: Vakmedianet
Published at: April 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.