Praktijkgids Personeel en Fiscus 2018

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Praktijkgids Personeel en Fiscus 2018

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

In de Praktijkgids Personeel & Fiscus vindt de werkgever de informatie op het gebied van fiscale en premierechtelijke aangelegenheden van zijn personeel. De werkgever vindt in deze publicatie wat zijn wettelijke verplichtingen ten opzichte van de Belastingdienst zijn, maar ook wat de mogelijkheden zijn om werknemers zo fiscaal vriendelijk mogelijk te belonen. Aan de orde komen onder andere: * Alle belastingen en premies over het loon * De werkkostenregeling * Een opsomming van de zogeheten employee benefits (personeelsvoordelen) * De plichten van de werkgever jegens de Belastingdienst * Hoe de werkgever zich goed op een belastingcontrole kan voorbereiden * Welke boetes de Belastingdienst kan…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: BHV basis, BHV (Bedrijfshulpverlener), Preventiemedewerker, BHV herhaling en Kinder EHBO.

In de Praktijkgids Personeel & Fiscus vindt de werkgever de informatie op het gebied van fiscale en premierechtelijke aangelegenheden van zijn personeel. De werkgever vindt in deze publicatie wat zijn wettelijke verplichtingen ten opzichte van de Belastingdienst zijn, maar ook wat de mogelijkheden zijn om werknemers zo fiscaal vriendelijk mogelijk te belonen. Aan de orde komen onder andere: * Alle belastingen en premies over het loon * De werkkostenregeling * Een opsomming van de zogeheten employee benefits (personeelsvoordelen) * De plichten van de werkgever jegens de Belastingdienst * Hoe de werkgever zich goed op een belastingcontrole kan voorbereiden * Welke boetes de Belastingdienst kan opleggen * Welke loonkostensubsidies er zijn. De editie 2018 is aangepast aan de laatste wetswijzigingen en jurisprudentie.

Author(s):


K.E.M. van der Hoeven

Publisher: Vakmedianet
Published at: March 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.