Praktisch arbeidsprocesrecht onder de WWZ

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Praktisch arbeidsprocesrecht onder de WWZ De Wet werk en zekerheid (WWZ) wijzigt het Nederlands ontslagrecht ingrijpend. Even ingrijpend is de verandering van het bijbehorende nieuwe procesrecht. Met dit boek bent u volledig op de hoogte van de regels van het procesrecht, zowel in eerste instantie als in hoger beroep. De auteurs geven ieder vanuit hun eigen gezichtsveld, te weten advocatuur en rechterlijke macht, praktische tips voor het voeren van procedures onder de WWZ. Dit boek bestaat uit drie delen: * Deel A: samenvatting van de algemene regels omtrent de verzoekschriftprocedure en de specifi eke WWZ-regels zoals opgenomen in de artikelen 7:686a en 7:683 BW. * Deel B: vijftal scenario'…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Arbeidsprocesrecht, Wet Werk en Zekerheid (WWZ), Arbeidsrecht, Procesrecht & Bewijsrecht en Bestuursprocesrecht.

Praktisch arbeidsprocesrecht onder de WWZ De Wet werk en zekerheid (WWZ) wijzigt het Nederlands ontslagrecht ingrijpend. Even ingrijpend is de verandering van het bijbehorende nieuwe procesrecht. Met dit boek bent u volledig op de hoogte van de regels van het procesrecht, zowel in eerste instantie als in hoger beroep. De auteurs geven ieder vanuit hun eigen gezichtsveld, te weten advocatuur en rechterlijke macht, praktische tips voor het voeren van procedures onder de WWZ. Dit boek bestaat uit drie delen: * Deel A: samenvatting van de algemene regels omtrent de verzoekschriftprocedure en de specifi eke WWZ-regels zoals opgenomen in de artikelen 7:686a en 7:683 BW. * Deel B: vijftal scenario's die concreet laten zien hoe het nieuwe arbeidsprocesrecht toegepast kan worden. * Deel C: de meest relevante wetsartikelen voor het arbeidsprocesrecht (Boek 7, Titel 10, BW inclusief de WWZ, en een uittreksel van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering). Dit boek is bedoeld voor juristen die arbeidsrechtelijke procedures voeren of daarmee te maken hebben.

Author(s):


P.G. Vestering
W.J.J. Wetzels

Publisher: Sdu Uitgevers
Published at: July 2015
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.