Procedureboek verloskunde

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Verloskunde in de praktijk staat niet stil, de verlosafdeling van tien jaar geleden is vandaag hopeloos verouderd. De huidige verlosafdeling is gebaseerd op samenwerken,vakgrenzen overschrijden, transmurale zorg... Helaas zijn dat nog al te vaak niet meer dan mooie woorden, die stranden op een gebrek aan houvast waar dat samenwerken op gebaseerd kan worden. Dit Procedureboek verloskunde wil een gids zijn om dergelijke samenwerking te realiseren. Het bevat de weerspiegeling van jarenlange evidence based verloskunde in de dagelijkse praktijk, zowel van een gewone kraamafdeling als van een eenheid voor risicozwangerschappen. Het biedt duidelijke en concrete richtlijnen als antwoord op de huidig…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Verloskunde, Gynaecologie, Kraamzorg, Gezinsbegeleiding en Gezinstherapie.

Verloskunde in de praktijk staat niet stil, de verlosafdeling van tien jaar geleden is vandaag hopeloos verouderd. De huidige verlosafdeling is gebaseerd op samenwerken,vakgrenzen overschrijden, transmurale zorg... Helaas zijn dat nog al te vaak niet meer dan mooie woorden, die stranden op een gebrek aan houvast waar dat samenwerken op gebaseerd kan worden. Dit Procedureboek verloskunde wil een gids zijn om dergelijke samenwerking te realiseren. Het bevat de weerspiegeling van jarenlange evidence based verloskunde in de dagelijkse praktijk, zowel van een gewone kraamafdeling als van een eenheid voor risicozwangerschappen. Het biedt duidelijke en concrete richtlijnen als antwoord op de huidige JCI-, NIAZ- en andere accrediteringsgekte. Vroedkundigen, zowel met ervaring als nog in opleiding, gynaecologen met weinig of veel verloskundige bagage, artsen-assistenten in alle disciplines die met zwangerschap in aanraking komen, evenals kinderartsen en pediatrisch/ neonataal verpleegkundigen vinden hier een praktische basis voor de dagelijkse zorg bij zowel frequente als meer uitzonderlijke zwangerschapsproblemen.

Author(s):


Yves Jacquemyn

Publisher: Acco uitgeverij
Published at: May 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.