Prostitutie bedrijven

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Prostitutie bedrijven

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

In Prostitutie bedrijven: nieuw wettelijk kader wordt aangegeven wat de belangrijkste redenen zijn om te komen tot deze nieuwe Wet regulering prostitutie en bestrijding misstanden seksbranch. Er wordt stilgestaan bij de inhoud van het wetsvoorstel en de gevolgen daarvan voor de diverse betrokkenen. Ook wordt een nadere toelichting gegeven op Europeesrechtelijke aspecten, strafbaarstellingen, flankerend beleid en bestuurlijke aanpak van georganiseerde criminaliteit. Met de wetswijziging werd beoogd de exploitatie van prostitutie te beheersen en te reguleren, onvrijwillige prostitutie te bestrijden, minderjarigen te beschermen tegen seksueel misbruik, de positie van prostituees te beschermen, …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kinderopvang, Kinderopvang management, Ergocoach, Kindermishandeling en Kinderdagverblijf.

In Prostitutie bedrijven: nieuw wettelijk kader wordt aangegeven wat de belangrijkste redenen zijn om te komen tot deze nieuwe Wet regulering prostitutie en bestrijding misstanden seksbranch. Er wordt stilgestaan bij de inhoud van het wetsvoorstel en de gevolgen daarvan voor de diverse betrokkenen. Ook wordt een nadere toelichting gegeven op Europeesrechtelijke aspecten, strafbaarstellingen, flankerend beleid en bestuurlijke aanpak van georganiseerde criminaliteit. Met de wetswijziging werd beoogd de exploitatie van prostitutie te beheersen en te reguleren, onvrijwillige prostitutie te bestrijden, minderjarigen te beschermen tegen seksueel misbruik, de positie van prostituees te beschermen, (exploitatie van) prostitutie door personen zonder geldige verblijfstitel terug te dringen en ontvlechting te realiseren van criminaliteit en seksindustrie. Het betreffende wetsvoorstel is inmiddels gepubliceerd en heeft primair het doel de v lokale en regionale verschillen te verkleinen, het verkrijgen van meer zicht en grip op de seksbranche door alle vormen van prostitutie onder een vorm van regulering te brengen, en het vergemakkelijken van toezicht en handhaving. De tekst van de wet is integraal opgenomen in deze uitgave met per toepasselijk artikel een toelichting. Tevens is de brief van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties inzake het advies van de Raad van State over dit wetsvoorstel opgenomen. Auteur: F. Joosten

Author(s):


F. Joosten

Publisher: Berghauser Pont Publishing
Published at: April 2010
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.