Reumatologie

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Reumatologie

YouBeDo
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De Zorgatlas Reumatologie biedt o.a. reumatologen, reumaverpleegkundigen, huisartsen en fysiotherapeuten een praktische ondersteuning bij patiëntenvoorlichting. Het gebruik van visueel voorlichtingsmateriaal zoals in deze atlas dient als een waardevol hulpmiddel. In het algemeen onthouden mensen informatie beter wanneer zij informatie horen en zien. De illustraties en teksten helpen u reumatische aandoeningen die regelmatig voorkomen begrijpelijk uit te leggen. De atlas kan op het bureau worden gelegd of als tafelstandaard worden gebruikt. Daarnaast kunnen met de bijgeleverde stift aantekeningen op de illustraties worden gemaakt, die vervolgens weer kunnen worden uitgeveegd. Elk hoofdstuk he…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Reumatologie, Ergotherapie, Psychotherapie, Storytelling en Concepting.

De Zorgatlas Reumatologie biedt o.a. reumatologen, reumaverpleegkundigen, huisartsen en fysiotherapeuten een praktische ondersteuning bij patiëntenvoorlichting. Het gebruik van visueel voorlichtingsmateriaal zoals in deze atlas dient als een waardevol hulpmiddel. In het algemeen onthouden mensen informatie beter wanneer zij informatie horen en zien. De illustraties en teksten helpen u reumatische aandoeningen die regelmatig voorkomen begrijpelijk uit te leggen. De atlas kan op het bureau worden gelegd of als tafelstandaard worden gebruikt. Daarnaast kunnen met de bijgeleverde stift aantekeningen op de illustraties worden gemaakt, die vervolgens weer kunnen worden uitgeveegd. Elk hoofdstuk heeft een aparte pagina voor de patiënt en een pagina voor de zorgverlener. In deze uitgave komen de volgende onderwerpen aan bod: - Het skelet - Extremiteiten en gewrichten - Opbouw van bot, gewrichten en huid - Werking van gewrichten - Afweersysteem en immuniteit - Artritis psoriatica - Artrose - De ziekte van Bechterew - Fibromyalgie - Jicht - Juveniele idiopatische artritis - Myositis - Osteoporose - Polymyalgia rheumatica - Reactieve artritis - Reumatoïde artritis - Sarcoïdose - Syndroom van Sjögren - Systemische lupus erythematodes - Systemische sclerose

Author(s):


dr. Inger Meek
Ellis de Groot-Vos

Publisher: Esculaap Media B.V.
Published at: March 2016
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Reumatologie.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.