Rotsvast in de rimboe

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Rotsvast in de rimboe

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Rotsvast in de rimboe zou als een managementboek gelezen kunnen worden. Maar door wie dan? Waarschijnlijk niet door managers en andere beleidsbepalers, immers zij houden er van alles liever zelf uit te proberen of erger nog: gewoon te doen! Dus waarom een boek lezen, laat staan daarvan te leren! Hoe hardleers onze managers en bestuurders in de praktijk zijn, bewijzen de levensechte voorbeelden die in dit boek aan de orde komen. Wat mogen we ze kwalijk nemen en .... wat hebben we er zelf aan gedaan om zaken beter te laten verlopen? Hoe hardleers zijn we eigenlijk zelf? Op initiatief van de Leeuwarder Courant werd Chris B. Mulder gevraagd columns te schrijven over het gedrag van medewerkers en…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Marketing, Online marketing, Marketing en Sales, Campagnes en Persoonlijke kracht.

Rotsvast in de rimboe zou als een managementboek gelezen kunnen worden. Maar door wie dan? Waarschijnlijk niet door managers en andere beleidsbepalers, immers zij houden er van alles liever zelf uit te proberen of erger nog: gewoon te doen! Dus waarom een boek lezen, laat staan daarvan te leren! Hoe hardleers onze managers en bestuurders in de praktijk zijn, bewijzen de levensechte voorbeelden die in dit boek aan de orde komen. Wat mogen we ze kwalijk nemen en .... wat hebben we er zelf aan gedaan om zaken beter te laten verlopen? Hoe hardleers zijn we eigenlijk zelf? Op initiatief van de Leeuwarder Courant werd Chris B. Mulder gevraagd columns te schrijven over het gedrag van medewerkers en hun managers op de werkvloer. In eerste instantie gericht op taboes: hilarische toestanden en onderlinge hufterigheid. Wat doe je wel? Wat doe je gewoon niet? Een flink aantal columns is geschreven naar aanleiding van concrete gebeurtenissen. Daar kwam veel positief commentaar op. De lezers leefden mee! Ze reageerden met een grote persoonlijke betrokkenheid; hoewel niet altijd met de schrijver eens. Dit boek gaat kortweg over hoe managers, medewerkers en toezichthouders met een rotsvast vertrouwen in eigen kunnen proberen te overleven in de rimboe van het dagelijks werk. Het bevat een selectie uit de columns die tussen juni 2012 en juli 2015 in de Leeuwarder Courant zijn verschenen in het Economiekatern.

Author(s):


Chris B. Mulder

Publisher: Louise, Uitgeverij
Published at: December 2016
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.