Schildkliermassage

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Schildkliermassage

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De schildklier is een van de gevoeligste organen van ons lichaam. Als de schildklier uit balans raakt, heeft dat gevolgen voor zowel ons lichaam als onze geest. Bij ontstekingen, knobbels en andere schildklierklachten kan massage een onmisbare natuurlijke toepassing zijn. Dit boek geeft: - een kort overzicht van de werking van de schildklier, hoe inwendige blokkades ontstaan en hoe die met massage opgeheven kunnen worden; - instructies voor directe en indirecte massage; - informatie en tips om het genezingsproces te stimuleren: zwachtels, oliën, genezende planten en toepassing van warmte en kou; - speciale massagetechnieken bij verstarringsknobbels, letselknobbels (ziekte van Hashimoto) en i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Metabolisme, Zenuwstelsel, Massage, Neurologie en Neuropsychologie.

De schildklier is een van de gevoeligste organen van ons lichaam. Als de schildklier uit balans raakt, heeft dat gevolgen voor zowel ons lichaam als onze geest. Bij ontstekingen, knobbels en andere schildklierklachten kan massage een onmisbare natuurlijke toepassing zijn. Dit boek geeft: - een kort overzicht van de werking van de schildklier, hoe inwendige blokkades ontstaan en hoe die met massage opgeheven kunnen worden; - instructies voor directe en indirecte massage; - informatie en tips om het genezingsproces te stimuleren: zwachtels, oliën, genezende planten en toepassing van warmte en kou; - speciale massagetechnieken bij verstarringsknobbels, letselknobbels (ziekte van Hashimoto) en inspanningsknobbels. Dr. Berndt Rieger is internist en natuurarts. Hij werkte meer dan tien jaar in verschillende ziekenhuizen. In 2005 richtte hij een centrum voor traditionele Europese geneeskunde op, dat een tweejarige opleiding aanbiedt gericht op de holistische behandeling van schildklierproblemen.

Author(s):


Dr. Berndt Rieger

Publisher: Uitgeverij Akasha
Published at: March 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.