Strafvordering voor de Hulpofficier 2018

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Strafvordering voor de Hulpofficier 2018

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Door het Zakboek Strafvordering voor de Hulpofficier te gebruiken, krijgt u minder te maken met verzoeken om aanvullend proces-verbaal, aanhoudingen op zitting om de zaak verder uit te zoeken en vrijspraken of niet-ontvankelijkheden. Honderden praktijkcasussen, handige tabellen, stappenschema#s en een uitgebreide vernieuwde index helpen u hierbij. Op een uitgebreide en praktijkgerichte manier worden onderwerpen besproken, zoals: · De belangrijkste bevoegdheden uit het Wetboek van Strafvordering en bijzondere wetten (zoals de WWM, Opiumwet, WVW, Wed en Awb) · Onderdelen uit het privaatrecht · Jurisprudentie over bijvoorbeeld consultatierecht, verhoorbijstand, onderzoek inbeslaggenomen voorwer…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Powerpoint, Microsoft Office en Excel.

Door het Zakboek Strafvordering voor de Hulpofficier te gebruiken, krijgt u minder te maken met verzoeken om aanvullend proces-verbaal, aanhoudingen op zitting om de zaak verder uit te zoeken en vrijspraken of niet-ontvankelijkheden. Honderden praktijkcasussen, handige tabellen, stappenschema#s en een uitgebreide vernieuwde index helpen u hierbij. Op een uitgebreide en praktijkgerichte manier worden onderwerpen besproken, zoals: · De belangrijkste bevoegdheden uit het Wetboek van Strafvordering en bijzondere wetten (zoals de WWM, Opiumwet, WVW, Wed en Awb) · Onderdelen uit het privaatrecht · Jurisprudentie over bijvoorbeeld consultatierecht, verhoorbijstand, onderzoek inbeslaggenomen voorwerpen, controle voertuigen, peilbaken en geweld tegen de politie Voor specialisten in de opsporing Al ruim 30 jaar is dit zakboek hét standaardwerk voor (hulp)officieren van justitie, specialisten in de opsporing, rechter-commissarissen en andere strafrechters. Altijd actuele informatie over strafvordering Alle belangrijke actualiteiten zijn in het zakboek verwerkt, zoals terreurbevoegdheden, optreden op basis van art. 3 Politiewet, wetswijzigingen over bijvoorbeeld rechtsbijstand in strafprocedures, middelenonderzoek bij geweldplegers en rijden onder invloed van drugs. Ontwikkelingen na het verschijnen van deze papieren editie kunt u volgen via zakboekenpolitie.com, twitter.com/zakboeken en facebook.com/zakboeken.

Author(s):


M.G.M. Hoekendijk

Publisher: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Published at: August 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.