Telecommunicatie en ruimtelijke omgeving

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Telecommunicatie en ruimtelijke omgeving

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

In dit deel van de ITeR-reeks wordt ingegaan op de aanleg en het medegebruik van openbare elektronische communicatienetwerken. Deze netwerken leggen een groot beslag op de fysieke ruimte. Bij het toenemen van het aantal aanbieders op de markt en het uitbreiden van activiteiten is steeds meer ondergrondse ruimte en zijn steeds meer opstelpunten nodig. De problematiek heeft zowel een publiekrechtelijke als een privaatrechtelijke dimensie, als gevolg waarvan verschillende, veelal conflicterende belangen een rol spelen. Centraal in deze studie staat de vraag op welke wijze regelgeving aan het belang van hoogwaardige elektronische communicatie-infrastructuur kan bijdragen zonder dat andere publie…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Time management, Resultaatgericht werken, Slimmer werken, Productiviteit & Focus en Prioriteiten.

In dit deel van de ITeR-reeks wordt ingegaan op de aanleg en het medegebruik van openbare elektronische communicatienetwerken. Deze netwerken leggen een groot beslag op de fysieke ruimte. Bij het toenemen van het aantal aanbieders op de markt en het uitbreiden van activiteiten is steeds meer ondergrondse ruimte en zijn steeds meer opstelpunten nodig. De problematiek heeft zowel een publiekrechtelijke als een privaatrechtelijke dimensie, als gevolg waarvan verschillende, veelal conflicterende belangen een rol spelen. Centraal in deze studie staat de vraag op welke wijze regelgeving aan het belang van hoogwaardige elektronische communicatie-infrastructuur kan bijdragen zonder dat andere publieke en private belangen te kort worden gedaan.
In dit onderzoek worden de juridische aspecten van de aanleg en het medegebruik van openbare elektronische communicatienetwerken geanalyseerd en de knelpunten die uit de regelgeving voortvloeien in kaart gebracht. Met name wordt ingegaan op de raakvlakken tussen het civiele recht en het bestuursrecht. Tevens komen de marktordeningsvraagstukken die zich in de praktijk voordoen aan bod. Ten aanzien van de geconstateerde vraagstukken worden aanbevelingen geformuleerd voor de toekomstige ontwikkeling van het recht met betrekking tot de aanleg en het medegebruik van openbare elektronische communicatienetwerken.


Author(s):


N. Sitompoel
Marius van Leeuwen
A. Schmidt

Publisher: Sdu Uitgevers
Published at: May 2007
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.