Toolkit voor agile leaders

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Je voelt je verantwoordelijk voor jouw agile teams. Je wilt dat de teams groeien en sneller kunnen reageren op de veranderingen in de markt. Grip op je team Maar hoe houd je op een effectieve én energieke manier grip op je team, zodat het zelfstandig het verschil kan maken, met als doel: meer klantimpact? Welke overzichten, rapportages, meetings en metrics helpen hierbij? Wanneer moet je loslaten en wanneer moet je ingrijpen? En wat is hierbij de juiste vorm van zelforganisatie voor jouw team? Op zoek naar een nieuwe manier van leidinggeven? Toolkit voor agile leiders geeft je de praktische tools waarmee jouw teams beter worden. De concrete handvatten, praktijkvoorbeelden en stappenplannen l…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Werkdruk, Secretaresse, Delegeren, Snellezen en Getting Things Done (GTD).

Je voelt je verantwoordelijk voor jouw agile teams. Je wilt dat de teams groeien en sneller kunnen reageren op de veranderingen in de markt. Grip op je team Maar hoe houd je op een effectieve én energieke manier grip op je team, zodat het zelfstandig het verschil kan maken, met als doel: meer klantimpact? Welke overzichten, rapportages, meetings en metrics helpen hierbij? Wanneer moet je loslaten en wanneer moet je ingrijpen? En wat is hierbij de juiste vorm van zelforganisatie voor jouw team? Op zoek naar een nieuwe manier van leidinggeven? Toolkit voor agile leiders geeft je de praktische tools waarmee jouw teams beter worden. De concrete handvatten, praktijkvoorbeelden en stappenplannen laten je op een nieuwe manier leidinggeven. 'Dit boek is voor iedereen die op een nieuwe manier wil organiseren en leidinggeven.' - Petra Mesdag, directeur Eneco SME 'Aan te raden voor iedereen die een verandertraject wil begeleiden.' - Amir Arooni, CIO NN Group 'Eindelijk een praktisch en handzaam boek over Agile Leadership.' - Ron van Vliet, COO De Hypotheker 'Verplichte kost voor iedereen die leiding geeft in een wendbare wereld!' - Rini van Solingen, auteur van o.a. De kracht van Scrum.

Author(s):


Peter Koning

Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Published at: October 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.