Van CEO naar tuinman

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

In ons door efficiency gedreven businesslandschap worden ondernemingen steeds minder effectief. De gevolgen daarvan zijn overal te zien. Maar er is hoop: een compleet nieuw organisatieparadigma, gebaseerd op natuurlijke zelforganisatie. Want de natuur is niet efficiënt, maar wel wonderbaarlijk effectief! De ceo van morgen gaat op zoek naar waar de energie in zijn organisatie zit. Hij creëert netwerken, bindt gelijkgestemde zielen en gebruikt alle informatie die beschikbaar is. Net zoals dat in de natuur gebeurt. Op die manier komt een unieke identiteit tot ontwikkeling, die de motor is voor onstuitbare waardecreatie. Van ceo naar tuinman laat je zien hoe je kunt leren van onder meer de samen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Tuinarchitectuur, Binnenhuisarchitectuur, Hovenier, Houtbewerking en Effectief communiceren.

In ons door efficiency gedreven businesslandschap worden ondernemingen steeds minder effectief. De gevolgen daarvan zijn overal te zien. Maar er is hoop: een compleet nieuw organisatieparadigma, gebaseerd op natuurlijke zelforganisatie. Want de natuur is niet efficiënt, maar wel wonderbaarlijk effectief! De ceo van morgen gaat op zoek naar waar de energie in zijn organisatie zit. Hij creëert netwerken, bindt gelijkgestemde zielen en gebruikt alle informatie die beschikbaar is. Net zoals dat in de natuur gebeurt. Op die manier komt een unieke identiteit tot ontwikkeling, die de motor is voor onstuitbare waardecreatie. Van ceo naar tuinman laat je zien hoe je kunt leren van onder meer de samenwerking in mierenkolonies en natuurlijke groeiprocessen om een organisatie op te zetten die levendig, slagvaardig en robuust is.

Author(s):


Evert Jan van Hasselt

Publisher: Atlas Contact, Uitgeverij
Published at: June 2014
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.