Van het duister naar het licht

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Van het duister naar het licht

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Ed is een pientere jongeman die na zijn studie aan het werk gaat. Wanneer hij de ene teleurstelling na de andere te verwerken krijgt verliest hij de lol in zijn leven. Als een oom er dan voor zorgt dat hij dakloos wordt raakt hij aan lager wal. Na wat omzwervingen en mislukkingen besluit hij dat het genoeg is geweest. Dan kan hij door de hulp van een oude bekende weer aan de slag. Tijdens zijn werk ontmoet hij een welwillende miljonair die hem meeneemt op een adembenemende reis. De mentor laat Ed zien wat het verschil is tussen arm en rijk. Ed leert de verschillende soorten inkomens kennen en welke soorten de rijken gebruiken. Hij ontdekt waaraan de armen en de rijken het geld spenderen. Hij…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Elektrische installatie, NEN, Elektrotechniek, Elektriciteitsvoorziening en Elektrisch schakelen.

Ed is een pientere jongeman die na zijn studie aan het werk gaat. Wanneer hij de ene teleurstelling na de andere te verwerken krijgt verliest hij de lol in zijn leven. Als een oom er dan voor zorgt dat hij dakloos wordt raakt hij aan lager wal. Na wat omzwervingen en mislukkingen besluit hij dat het genoeg is geweest. Dan kan hij door de hulp van een oude bekende weer aan de slag. Tijdens zijn werk ontmoet hij een welwillende miljonair die hem meeneemt op een adembenemende reis. De mentor laat Ed zien wat het verschil is tussen arm en rijk. Ed leert de verschillende soorten inkomens kennen en welke soorten de rijken gebruiken. Hij ontdekt waaraan de armen en de rijken het geld spenderen. Hij leert bovendien het best bewaarde geheim kennen: Waarom de armen armer worden en de rijken rijker en hoe ook hij tot die laatste groep kan gaan behoren.

Author(s):


William Heutink

Publisher: Brave New Books
Published at: February 2014
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.