Vernieuwingen in het civiele bewijsrecht

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Op 24 november 2017 vond in Amsterdam de najaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats, met als onderwerp de vernieuwingen in het civiele bewijsrecht. Als inleiders traden op: - mr. T.R.B. de Greve (advocaat te Amsterdam); - dr. H.J.R. Kaptein (rechtsfilosoof aan de Universiteit Leiden, auteur van onder meer het boek Legal Evidence and Proof); - mr. drs. F.J.P. Lock (senior-raadsheer gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, tevens onderzoeker aan de Radboud Universiteit Nijmegen). Dit deel in de serie van uitgaven van de NVvP bevat de neerslag van deze bijeenkomst. Mr. J.J. Dammingh en mr. L.M. van den Berg (universitair hoofddocent burgerlijk (proces)recht aan de Rad…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Op 24 november 2017 vond in Amsterdam de najaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats, met als onderwerp de vernieuwingen in het civiele bewijsrecht. Als inleiders traden op: - mr. T.R.B. de Greve (advocaat te Amsterdam); - dr. H.J.R. Kaptein (rechtsfilosoof aan de Universiteit Leiden, auteur van onder meer het boek Legal Evidence and Proof); - mr. drs. F.J.P. Lock (senior-raadsheer gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, tevens onderzoeker aan de Radboud Universiteit Nijmegen). Dit deel in de serie van uitgaven van de NVvP bevat de neerslag van deze bijeenkomst. Mr. J.J. Dammingh en mr. L.M. van den Berg (universitair hoofddocent burgerlijk (proces)recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen respectievelijk stafjurist in de rechtbank Gelderland, tevens als onderzoeker procesrecht verbonden aan voormelde universiteit) hebben verslag gedaan van de discussie tijdens de vergadering.

Author(s):


T.R.B. de Greve
H.J.R. Kaptein
F.J.P. Lock

Publisher: Boom uitgevers Den Haag
Published at: August 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.